Erirong sel juhulnojah kirjutas:See oleks hea lahendus muidugi. Kuigi tasuta sõidu huvilisi oleks vast rohkemgi, kui bussitäis.
Balti liiga 2010/2011
Re: Balti liiga 2010/2011
Tehku parem nii: kõigil, kel ette näidata Rakvere mängu pilet või rongipilet/bussipilet, saavad järgmisele mängu(de)le tasuta BBLis vms.BCKLV kirjutas:Erirong sel juhulnojah kirjutas:See oleks hea lahendus muidugi. Kuigi tasuta sõidu huvilisi oleks vast rohkemgi, kui bussitäis.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kõigil kel hooajakaart ning teevad uuesti selle 30 tasuta pileti kampaania. Need siis võiks saada bussiga tasuta
-
- Uus kasutaja
Ma olen vist ainuke siin foorumis ,kes on rahul otsusega pidada mäng rakveres
-
- Kasutaja
Mina aga oleksin õnnelikum ,kui mäng oleks Võrru läinud või siis Kuresaarde.Randme Ants kirjutas:Ma olen vist ainuke siin foorumis ,kes on rahul otsusega pidada mäng rakveres
Hmmm. Kõige pealt tuleb Dolphins ära võtta siis võib edasi vaadata kuidas Rakvere külastusega jääb.
Ütleme nii, et kui Kalev nüüd tõesti peaks üllatama ja võitma kõik allesjäänud mängud on neljas koht veel täiesti võimalik.Vaadates nevezise alles jäänud mänge siis nevezis ilmselt kolmas.Rudupis,
Rock ja Siau veel kaotavad siis vb Kalev ongi neljas.Ise pakun et Kalev on viies see aasta.Ja kas viiendale läheb vastu Rytas või Zalgiris?
Rock ja Siau veel kaotavad siis vb Kalev ongi neljas.Ise pakun et Kalev on viies see aasta.Ja kas viiendale läheb vastu Rytas või Zalgiris?
Rock saigi põske, 81-77, tore on see,et Veidekalt 14 punkti.
wouu. Tiba jäi puudu. Vef'le punktine võit Lauvase üle.
Statistika
Statistika
-
- Kasutaja
Siauliai võitis Nevezist 69-85. Peaks vist eesti klubidele hea uudis olema.
Kahjuks Perlas Rudupist üllatada ei suutnud. Rudupis võitis 80-68.
Kahjuks Perlas Rudupist üllatada ei suutnud. Rudupis võitis 80-68.
Praeguse tabeli järgi on see hea ainult Rockile ja halb Kalevile. Nevezis konkureerib praegu kaotuste järgi Rockiga ja Siauliail on võrdne arv kaotusi Kaleviga ja kaks võitu rohkem.
-
- Kasutaja
Samas on Nevezisel ees mängud võõrsil Ventspilsi ja kodus Vef-ga. Ilmselt 2 kaotust kohe juures. Lisaks veel mäng Liepajaga võõrsil ja teades Nevezist ei ole sealgi midagi kindlat.007 kirjutas:Praeguse tabeli järgi on see hea ainult Rockile ja halb Kalevile. Nevezis konkureerib praegu kaotuste järgi Rockiga ja Siauliail on võrdne arv kaotusi Kaleviga ja kaks võitu rohkem.
Aga enne kui Liepaja ja Dolphins kotis pole mõtet siin vist üldse midagi kalkuleerida.
Dolphinsi vastu tuleb minna korvi all Dunigani, Keerlese ja Kitsinguga arvatavasti. Arvestades, et Dolphinsi pariamd tegelased on just korviall, siis läheb raskeks. Eriti see Kjellbom.
Kirjutame alla. Enne kui omad võetud pole, pole üldse vahet.Kalevpoiss kirjutas:Samas on Nevezisel ees mängud võõrsil Ventspilsi ja kodus Vef-ga. Ilmselt 2 kaotust kohe juures. Lisaks veel mäng Liepajaga võõrsil ja teades Nevezist ei ole sealgi midagi kindlat.007 kirjutas:Praeguse tabeli järgi on see hea ainult Rockile ja halb Kalevile. Nevezis konkureerib praegu kaotuste järgi Rockiga ja Siauliail on võrdne arv kaotusi Kaleviga ja kaks võitu rohkem.
Aga enne kui Liepaja ja Dolphins kotis pole mõtet siin vist üldse midagi kalkuleerida.
Kui üldse, siis nii ütleks, et kui Nevezis, Rock (tuleb see meeskond kotti panna siis kodus) ja Kalev peaks ühe palju võite koguma, siis...oleks meeldiv.
“I know it when I see it” - Potter Stewart