Kossubörs
Re: Kossubörs
Kui vaid see, kuidas need punktid tulevad oleks vähekenegi kergem arusaada, aga no erilist vahet pole, siiani konkreetselt ebaõnnestunud, hetkel 14 punkti.
-
- Kasutaja
Krt ma olen ikka väga pange pannud selle koosseisuga.... Paadelt ja Tammelt punkte ei saanud. Nüüd on ainukene lootus Veskil ja Ermil. Koht on 1067
-
- Kasutaja
74p Sul siis kõik Cramo ja Võru mängijad?T Reed kirjutas:mul 74 p olin 1 ja rocki mängust mul mängijaid polnud ja langesin 5.
Kalevpoiss kirjutas:74p Sul siis kõik Cramo ja Võru mängijad?T Reed kirjutas:mul 74 p olin 1 ja rocki mängust mul mängijaid polnud ja langesin 5.
Jah kogemata sai ainult nendest kahest tiimist, no üks on tarvasest kah.
42 punkti ja koht 200. Nüüd siis tuleb loota Pärnu poiste heale mängule
46 punkti ja 151 praeguse seisuga
-
- Kasutaja
hetkel 122 punni ja 7.koht
Mul 90 punga. ja koht 100
101 punkti ja 41. koht,
- Kalev4ever
- Kasutaja
Bljäät ma ütlen kohe, jälle jäin aja hätta. Mingi tund pärast tähtaega sai meeskond valmis seada -.-
Ennem siin kogu aeg mõtlesin, et milles asi, miks punkte pole ikka tulnud
Meeskond on muidu selline:
Paasoja, Raap, Eichfuss, McGee, Kuuba + Visna.
Ennem siin kogu aeg mõtlesin, et milles asi, miks punkte pole ikka tulnud
Meeskond on muidu selline:
Paasoja, Raap, Eichfuss, McGee, Kuuba + Visna.
Fear the prophet!
Minu punktid tulevad loodetavasti nädalavahetusel ära! Kaks TTÜ ja kaks Rapla meest on tiimis!
kust ma näen, mitmes koht on?
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Lähed "Meeskond" lehele ja paremal pool on tabloo, kus see kenasti kirjas.Iggy kirjutas:kust ma näen, mitmes koht on?
Mul ka üks küsimus, millal on aeg vahetada mehi meeskonnas?
Mängunädal on ajavahemik esmaspäeval kella 16.00st kuni järgmisel esmaspäeval kella 15.59ni, mille jooksul toimub vähemalt üks G4S Korvpalli Meistriliiga põhiturniiri või play-off mäng.
Jooksva mängunädala meeskonna koosseisu vahetada ei saa. Valik peab olema tehtud hiljemalt mängunädala esmaspäeval kella 16.00ks.
Mängunädal on ajavahemik esmaspäeval kella 16.00st kuni järgmisel esmaspäeval kella 15.59ni, mille jooksul toimub vähemalt üks G4S Korvpalli Meistriliiga põhiturniiri või play-off mäng.
Jooksva mängunädala meeskonna koosseisu vahetada ei saa. Valik peab olema tehtud hiljemalt mängunädala esmaspäeval kella 16.00ks.
Järgmiseks nädalaks saad nädala sees ka ära teha kui soovid. Lihtsalt muudad mägijad ja.tempo kirjutas:Mul ka üks küsimus, millal on aeg vahetada mehi meeskonnas?