Tartu Rock
Re: Tartu Rock
Rock praegu Valga vastu 10 pungases kaotuses
Bawse kirjutas:Issand, ma ju ütlesin, et treeningmänge ei arvesta! Minu mälu on ju siis 100x parem su lugemisoskusest...
Cool video muidu.
Tahad väita, et Rytas ei võtnud BBL Cup Final mängu tõsiselt? Siis ma julgen küll öelda, et Prokom ei võtnud VTB alagrupi mängu tõsiselt...
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Tavai, ma teen oma hooajaeelse Bawse Cup-i, panen uhked logod peale, siis on ka ametlik või?nub4you kirjutas:Jap see polnud treening mäng, amtelik BBL Cupi mäng.
Kus ma tean, kes mida tõsiselt võttis. Suvel toksimist võib ka tõsiselt võtta.Korx300 kirjutas:Tahad väita, et Rytas ei võtnud BBL Cup Final mängu tõsiselt? Siis ma julgen küll öelda, et Prokom ei võtnud VTB alagrupi mängu tõsiselt...
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Rock praegu purustatakse valgakate poolt nii et tolmab
Ja see kui Rock peaks Valgale kaotama, siis see teeb teie cramo fännide olukorra paremaks?
On keegi öelnud seda ? Lihtsalt andsin teada, et purustatakse praegu Rock
Ma ka lihtsalt küsisin.
nuh rock paneb ära või ei pane lõpu :p võimalus on
Eks siin oli näha, et Visnal oli vesi ahjus, sest nüüd mängivad ainult tavalised põhivennad.
BC KALEV/CRAMO
Ilus liigutus http://sport.err.ee/index.php?06121055" onclick="window.open(this.href);return false;
kalev on neid rohkem teinud?
Seda oligi arvata, et rocki kretiinid tulevad kohe ära vastu panema a'la Kalev pole mitte ühtegi teind ..
Muide ma tegin lihtsalt natu huumorit
Seda oligi arvata? Sina tundsid vajadust teha kohatu remargi Rocki ilusa žesti suunal.tonii kirjutas:Seda oligi arvata, et rocki kretiinid tulevad kohe ära vastu panema a'la Kalev pole mitte ühtegi teind ..
Polnud naljakas..
Seekord olen asjatajaga nõus, 10 surnud last pole huumoriks mingi alus.