Kossubörs
Re: Kossubörs
Eelmise nädala rivistus:
Paasoja
Raap
Kaja
Pärn
T.Raadik
Kuusmaa
Kokku 137p ja koht oli kuskil 70 kandis (hetkel pole näha).
Sel nädalal:
Tsin
Veidekas
Kaja
Osby
Allingu
Visnapuu
Paasoja
Raap
Kaja
Pärn
T.Raadik
Kuusmaa
Kokku 137p ja koht oli kuskil 70 kandis (hetkel pole näha).
Sel nädalal:
Tsin
Veidekas
Kaja
Osby
Allingu
Visnapuu
Esimesel nädalal siis 157 punni ja koht oli vist 22.
Selle nädala koosseis:
Brown
Tagamets
Pilk
Leppik
Sokk
Selle nädala koosseis:
Brown
Tagamets
Pilk
Leppik
Sokk
keegi ei oska ikka vastata mis see grupid tähendab?
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
-
- Uus kasutaja
Kas teil näitab ka praegu kohaks 0 või ennem olin 470 kuskil,punktid on muidu 89
mul näitab lihtsalt " () "!Randme Ants kirjutas:Kas teil näitab ka praegu kohaks 0 või ennem olin 470 kuskil,punktid on muidu 89
-
- Uus kasutaja
õige jah ma vaatasin algul,et 0
1. nädal Kärner,Raap,Erm,Paade,T.Raadik
160 punkti esimese nädalaga. Rain Kärneri valimine oli suurim täppipanek, ja Asko Paade valimine suurim mööda panek. Kahju, et ühe mehe eest 0 tuli. koht oli 15.
160 punkti esimese nädalaga. Rain Kärneri valimine oli suurim täppipanek, ja Asko Paade valimine suurim mööda panek. Kahju, et ühe mehe eest 0 tuli. koht oli 15.
-
- Kasutaja
Loodan, et täna tuleb mulle tõhus punktilisa.... Allen, Kriis ja Kaja kõik tules
Lõpuks tuli siis ka edetabel välja. Huvitav millised auhinnad ja kui mitmele paremale neid ka jagatakse lõpuks.
Hetkel siis 211 punkti ja koht 5.
Hetkel siis 211 punkti ja koht 5.
-
- Kasutaja
Kriisat küll täna oma meeskonnas näha ei tahaks.korvpallur89 kirjutas:Loodan, et täna tuleb mulle tõhus punktilisa.... Allen, Kriis ja Kaja kõik tules
Oh jah, Kriisalt täna mulle 0 ja ega Archibaldilt ( vabandan kui valesti kirjutasi) ka midagi head ei tulnud.Kalevpoiss kirjutas:Kriisat küll täna oma meeskonnas näha ei tahaks.korvpallur89 kirjutas:Loodan, et täna tuleb mulle tõhus punktilisa.... Allen, Kriis ja Kaja kõik tules
-
- Kasutaja
Kardan et ikka miinused mitte 0. E: -1 siis.Invisibl3 kirjutas:Oh jah, Kriisalt täna mulle 0 ja ega Archibaldilt ( vabandan kui valesti kirjutasi) ka midagi head ei tulnud.Kalevpoiss kirjutas:Kriisat küll täna oma meeskonnas näha ei tahaks.korvpallur89 kirjutas:Loodan, et täna tuleb mulle tõhus punktilisa.... Allen, Kriis ja Kaja kõik tules
Akenpärg ei vedand täna alt - 37 punkti tema eest
Hetkel siis 198 punkti koos
Hetkel siis 198 punkti koos
millal on õige aeg mehi vahetada ? esmaspäeval ?
Vaheta millal tahad! Ise kavatsen seekord vahetada kas pühapäeva õhtul või hiljemalt esmaspäeva hommikul...ehk teevad meeskonnad veel mingeid vahetusi ja sellega tuleb arvestada! Kardan, et kui võtaks nüüd meeskonda näiteks Kaja, siis vbl Klandorf veel nädalalõpus vahetab mehe TTÜ/Kalev-i esimesse meeskonda, kus ta niipalju mängida ei saaks ja ka skoor kossubörsil tuleks kehvem!