Hääletage kalevlaste poolt!
enne kui hääletama hakkasin oli kedzol mingi 4800+ häält nyyd ikke peaaegu 5200 häältl:Pjyrgen kirjutas:kedzole ka ikka annad w aga nice jobKarl kirjutas:nii lõpetan mingiks tunniks ajaks hääletamise sai kokku siis 2h vahetpidamata hääletatud oma valitutele suutsin selle ajaga anda u 250 häält:Djyrgen kirjutas:noh grey maciulisest võimatu ette saad ve igatahes hea nolife, hea yllatus koju tulles
Minu valitud on siis nii
Balti Staarid: Kangur,Tein,Petravicius,Kriisa,Helmanis,
Leegionärid:Kedzo,Tsindzadze,Reed,Barnabus Whitly ja Kenan Bajramovic.
Ma vaatasin et isegi Teinil on võimalus veel sisse saada:P
Krt poleks ma seda nippi leidnud et elioni omad saavad ikke väga hästä siis oleks praegugi nii et ruuter restart hääled ära ruuter restart jne.
Viimati muutis Karl, 11 Jaan 2008, 15:17, muudetud 1 kord kokku.
vatasin jah, et helmanis kõvasti hääi saanud , aga teini asmele võiksid arbetile anda , oleks mul kah elionKarl kirjutas:enne kui hääletama hakkasin oli kedzol mingi 4800+ häält nyyd ikke peaaegu 5200 häältl:Pjyrgen kirjutas:kedzole ka ikka annad w aga nice jobKarl kirjutas: nii lõpetan mingiks tunniks ajaks hääletamise sai kokku siis 2h vahetpidamata hääletatud oma valitutele suutsin selle ajaga anda u 250 häält:D
Minu valitud on siis nii
Krt poleks ma seda nippi leidnud et elioni omad saavad ikke väga hästä siis oleks praegugi nii et ruuter restart hääled ära ruuter restart jne.
Vaatasin et suht pointless arbetile anda, sest ta mingi 4000 hääle peal ja sealt ta niikuinii 6000 peale ei tõuse ja ega arbet5 see hooaeg mingis erilises vormis ka pole olnud:S Teinil aga Valtersist 700 häält puudu... vahet ple et tartlane aga ikka eestlane:Djyrgen kirjutas:vatasin jah, et helmanis kõvasti hääi saanud , aga teini asmele võiksid arbetile anda , oleks mul kah elionKarl kirjutas:enne kui hääletama hakkasin oli kedzol mingi 4800+ häält nyyd ikke peaaegu 5200 häältl:Pjyrgen kirjutas: kedzole ka ikka annad w aga nice job
Minu valitud on siis nii
kui arbet nii maas siis teinile jah, ma mõtlesin et mingi 5000 on koos, aga kui pole siis teinile jah...Karl kirjutas:Vaatasin et suht pointless arbetile anda, sest ta mingi 4000 hääle peal ja sealt ta niikuinii 6000 peale ei tõuse ja ega arbet5 see hooaeg mingis erilises vormis ka pole olnud:S Teinil aga Valtersist 700 häält puudu... vahet ple et tartlane aga ikka eestlane:Djyrgen kirjutas:vatasin jah, et helmanis kõvasti hääi saanud , aga teini asmele võiksid arbetile anda , oleks mul kah elionKarl kirjutas: enne kui hääletama hakkasin oli kedzol mingi 4800+ häält nyyd ikke peaaegu 5200 häältl:P
Minu valitud on siis nii