Kuule sina vana kala Asjaajaja, kas sa tõesti ei identifitseeri neid isikuid? Mõtlesin, et oled ikka haritum ja rohkem maailma näinud.Asjaajaja kirjutas:Mõnus lohh see vasakpoolne.. Eks ma umbes sellisena seda keskmist Kalevi fänni ette kujutasingi. Noor nagamann, väga kerge ajuollusega.Korx300 kirjutas:Lõpeta ära, ei käi see midagi ainult anonüümselt foorumis:infomees kirjutas:Aga eks (pool)anonüümselt foorumis on kõik kõvad targutajad.
Oma kõnepruugilt ja olemiselt meenutab Egertit.
Balti liiga 2010/2011
Re: Balti liiga 2010/2011
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Hihi, kas sa ei tunne ära, kes see on ?? Vihjeks, et ta on siin foorumis üsnagi "kõva tegija", aga mitte EgertAsjaajaja kirjutas:Mõnus lohh see vasakpoolne.. Eks ma umbes sellisena seda keskmist Kalevi fänni ette kujutasingi. Noor nagamann, väga kerge ajuollusega.
Võin öelda, et ega rocki fännid ka pole väga targad, muidugi ei saa kõiki ühe vitsaga lüüa, aga tartus oli ükskord selline seik, kus Kalev oli võitmas ja kui Rocki LAPSFÄNNID said aru et neil enam pikka pidu pole, siis otsustati pudelitega fännklubi visata.Asjaajaja kirjutas:Mõnus lohh see vasakpoolne.. Eks ma umbes sellisena seda keskmist Kalevi fänni ette kujutasingi. Noor nagamann, väga kerge ajuollusega.Korx300 kirjutas:Lõpeta ära, ei käi see midagi ainult anonüümselt foorumis:infomees kirjutas:Aga eks (pool)anonüümselt foorumis on kõik kõvad targutajad.
marxx762 kirjutas:Võin öelda, et ega rocki fännid ka pole väga targad, muidugi ei saa kõiki ühe vitsaga lüüa, aga tartus oli ükskord selline seik, kus Kalev oli võitmas ja kui Rocki LAPSFÄNNID said aru et neil enam pikka pidu pole, siis otsustati pudelitega fännklubi visata.Asjaajaja kirjutas:Mõnus lohh see vasakpoolne.. Eks ma umbes sellisena seda keskmist Kalevi fänni ette kujutasingi. Noor nagamann, väga kerge ajuollusega.Korx300 kirjutas:
Lõpeta ära, ei käi see midagi ainult anonüümselt foorumis:
Räägid sel aastal juhtunud sündmusest? Või noh sündmus ise juhtus küll eelmise aasta numbri sees, kuid sel hooajal. See, kes viskas, ei istunud ju kaugeltki fännklubis. Muidugi on mõlemas fännklubis inimesi, kes liigse alkoholi koguse ja emotsiooni pealt rumalaid asju teha...
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Tänks, kiisu!kasutaja123 kirjutas:Jah (okei, Kalev4everile võib erandi teha).eestikana kirjutas:Kas Rakveres elavad siis üübermaakad? Ja Paides täiesti mõttetud paadialused?
Tegelikult pole mõtet seda asja nii tõsiselt võtta, aga kuidagi peab ju fänluses seda välja näitama, et Tallinn on suurem linn kui Rock.
True that igatahaes, et Paide on pommiauk, aga kui vaatad Paidestki väiksemaid "linnasid" siis tekitab küll küsimusi
Tõehetk missugune täna. Loodame, et kõik laabub nii nagu enamus meist siin loodab.
Fear the prophet!
Õnneks ei tunne seda isikut, aga sa võid mulle selle saladuse avaldada. Tahaks teada, kes see ärpleja on.kasutaja123 kirjutas:Hihi, kas sa ei tunne ära, kes see on ?? Vihjeks, et ta on siin foorumis üsnagi "kõva tegija", aga mitte EgertAsjaajaja kirjutas:Mõnus lohh see vasakpoolne.. Eks ma umbes sellisena seda keskmist Kalevi fänni ette kujutasingi. Noor nagamann, väga kerge ajuollusega.
kasutaja123 kirjutas:Hihi, kas sa ei tunne ära, kes see on ?? Vihjeks, et ta on siin foorumis üsnagi "kõva tegija", aga mitte EgertAsjaajaja kirjutas:Mõnus lohh see vasakpoolne.. Eks ma umbes sellisena seda keskmist Kalevi fänni ette kujutasingi. Noor nagamann, väga kerge ajuollusega.
Oskar8 ja jyrgen. Aga võin ka rämedalt eksida
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Pakun miskipärast Bawse !?Korx300 kirjutas:kasutaja123 kirjutas:Hihi, kas sa ei tunne ära, kes see on ?? Vihjeks, et ta on siin foorumis üsnagi "kõva tegija", aga mitte EgertAsjaajaja kirjutas:Mõnus lohh see vasakpoolne.. Eks ma umbes sellisena seda keskmist Kalevi fänni ette kujutasingi. Noor nagamann, väga kerge ajuollusega.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Nii on.Korx300 kirjutas:kasutaja123 kirjutas:Hihi, kas sa ei tunne ära, kes see on ?? Vihjeks, et ta on siin foorumis üsnagi "kõva tegija", aga mitte EgertAsjaajaja kirjutas:Mõnus lohh see vasakpoolne.. Eks ma umbes sellisena seda keskmist Kalevi fänni ette kujutasingi. Noor nagamann, väga kerge ajuollusega.
NEtist ka kuskil täna mängu näha võib?
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Kui keegi kuskilt mõne lingi leiab, siis võiks privasse visata mulle
hetkel on kuradi KHL'i mäng mis on lisaajal, ja kardan et seal läheb veel bullitite peale... :/kasutaja123 kirjutas:Kui keegi kuskilt mõne lingi leiab, siis võiks privasse visata mulle
...ja mulle ka...kasutaja123 kirjutas:Kui keegi kuskilt mõne lingi leiab, siis võiks privasse visata mulle
-
- Kasutaja
Mulle ka privasse
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Mis sellest 10 minutit algust niguinii ei näe selle vääraka VSB pärast...
Kui oma fking Rytas mängis panid küll kohe selle ülekande , kui hokil lisaaeg hakkas , aga kui eesti klubid mängivad(rockiga on nii vist 2-3 korda juba juhtunud) ei tee teist nägu juba , täielikud debiilid näidaku oma fking hokit oma fking hoki kanalil...
Kui oma fking Rytas mängis panid küll kohe selle ülekande , kui hokil lisaaeg hakkas , aga kui eesti klubid mängivad(rockiga on nii vist 2-3 korda juba juhtunud) ei tee teist nägu juba , täielikud debiilid näidaku oma fking hokit oma fking hoki kanalil...
Viimati muutis --KingLeBron--, 27 Veebr 2011, 19:35, muudetud 1 kord kokku.
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!