Balti liiga 2010/2011
Re: Balti liiga 2010/2011
Jahh, põhiturniir ongi otsakorrale saamas ja tuleb paraku tõdeda, et suvalised Leedu keskmikud ei jää meie esiklubidele ikka kohe üldse alla. Mis puutub Rocki, siis mina nende asemel püüaksin viimasest kahest mängust ikkagi maksimaalset, sest usun, et VEF-ga tuleb Ventspilsil väga raske kohtumine ja arvan, et nad kaotavad, mille järel on neil kohe järgmisel päeval mäng Rootsis Dolphinsiga ja selle kaotuse korral jääksid nad Ventspilsiga plussi. Koduväljakueelis on ikka väga tähtis PO faasis.
Suured tänud!MinaRainz kirjutas:kes soovib siis saab legendaarset mängu vefiga tõmmata ka nyyd torrentist-tänu minule
videol kaob kyll hääl mingil hetkel ära ja on vahepealt paar minutit kadunud, kuid see pole minu syy.
link siis http://thepiratebay.org/torrent/6211797" onclick="window.open(this.href);return false;
Muidugi väga tore, et see torrentis üleval, aga kui ühtegi seed`i pole, siis kasu on ümmargune 0Mario kirjutas:Suured tänud!MinaRainz kirjutas:kes soovib siis saab legendaarset mängu vefiga tõmmata ka nyyd torrentist-tänu minule
videol kaob kyll hääl mingil hetkel ära ja on vahepealt paar minutit kadunud, kuid see pole minu syy.
link siis http://thepiratebay.org/torrent/6211797" onclick="window.open(this.href);return false;
jätsin seedima aqa iseasi on see kuidas ja kas yldse siin yhikas laseb seda jagada sest siin paljud asjad suletud ja ainult vähesed filmid tulevad ka torrentiga kohale.
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Muideks, Kalve sai vigastada ka. Pahkluuga seoses vms.
Nii et, milles kühvel? Rock, olgu võit võetud ja samad sõnad Cramole (I don´t believe I said that, Valmiera ju siiski).
Paljud virisevad, et mis "kräämulased" nii sillas on, kui peaksidki kuuendaks tulema. Et paar mängu saavad lisaks ja ongi kõik. Aga minu jaoks poleks sel juhul BBL-i hooaeg TÄIELIKULT läbi kukkunud. Tore oleks ju näha kahte mängu lisaks. Kummaga me sel juhul kokku lähekski?
Nii et, milles kühvel? Rock, olgu võit võetud ja samad sõnad Cramole (I don´t believe I said that, Valmiera ju siiski).
Paljud virisevad, et mis "kräämulased" nii sillas on, kui peaksidki kuuendaks tulema. Et paar mängu saavad lisaks ja ongi kõik. Aga minu jaoks poleks sel juhul BBL-i hooaeg TÄIELIKULT läbi kukkunud. Tore oleks ju näha kahte mängu lisaks. Kummaga me sel juhul kokku lähekski?
Fear the prophet!
Zalgirisega
Peab jep rock ära võitma Nevezise
Peab jep rock ära võitma Nevezise
Jama on see, et Keerles tegelikult vigastatud.
Tundub, et sul pordid kinni,kuna pole ühtegi byte kätte saanud Ehk on kellegil teisel see mäng olemas ja saaks kuhugi netti üles panna?MinaRainz kirjutas:jätsin seedima aqa iseasi on see kuidas ja kas yldse siin yhikas laseb seda jagada sest siin paljud asjad suletud ja ainult vähesed filmid tulevad ka torrentiga kohale.
-
- Kasutaja
Meie konkurent loobus, siis oma tsentrist loodame, et siis rock võidab neid nüüd.
TTÜ sai võidu kätte ning VEF võitis väga kindlalt Ventspilsi. Aga ikkagi on mul millegipärast selline tunne, et Rock kaotab Nevezisele. Kui nad mänguliselt üle on Nevezisest, eks siis Leedu kohtunikud ka mõistavad, et nende klubi peab play-offi saama, nagu tehti paar aastat tagasi Rytas-Zalgirise mängus.
Keerles vigastatud?Mis tal häda?Egert kirjutas:Jama on see, et Keerles tegelikult vigastatud.
randmevigastus, aga mitte midagi hullu vist.Go Cramo! kirjutas:Keerles vigastatud?Mis tal häda?Egert kirjutas:Jama on see, et Keerles tegelikult vigastatud.
-
- Kasutaja
Nii et Rock siis kaotab suurelt!
Rock kaotab homme ka, kui nad samamoodi hakkavad lolli mängima nagu praegu neljandal veerandajal.
-
- Kasutaja
Ma arvan sama, et mängivad lolli ja arvavad, et nad on nüüd tegijad mehed kuna said 4 hulka.