NBA Live 10 ja NBA 2K10
-
- Kasutaja
Aga ütle selle nimi ntx?julki kirjutas:Seal samas iso failis on ka see crack muidu.Kaitsefänn kirjutas:tõmbasin siit aga kust ma cracki saaks?Egert kirjutas:http://www.mininova.org/tor/3034237
siit saab
E: seal oli jh mingisugune aga see vigane:S
Viimati muutis Kaitsefänn, 16 Okt 2009, 18:30, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
annad mõne hea saidi?julki kirjutas:Mai tea mul see polnd vigane.Aga võid ju tõmmata torrentiga cracki.Kaitsefänn kirjutas:Aga ütle selle nimi ntx?julki kirjutas: Seal samas iso failis on ka see crack muidu.
E: seal oli jh mingisugune aga see vigane:S
ja seletad ära kuidas crackida kh
ma arvutist eriti midagi ei vtea kui aru pole saand:D
Oskab keegi aidata?patu kirjutas:The exception breakpoint.Kivipallur kirjutas:Raske öelda nii , mis errori ta ette viskab?patu kirjutas:Oleks abi vaja, et pole arvutiga eriti osav, aga 2k9 sain nagu tõmmatud ja tööle. Et tõmbasin ära ja , tegin winrariga filed lahti ja võitsin setup.exe. Installisin mängu arvutisse ja panin carcki ka peale, aga viskab mingit errorit ette.
Et kui keegi oskaks seletada oleks tänulik.
A breakpoint has been reached.
(0x80000003) occured in the application at location 0x0623ea74.
Go Kalev Go
http://btjunkie.org/torrent/NBA-2K10-CR ... 729f0edd35Kaitsefänn kirjutas:annad mõne hea saidi?
Tõmbab suht kähuku umbes 4min.Extractid ära ja saad crack failid mis copyd nba 2k10 folderisse.
http://tec-updates.blogspot.com/2008/03 ... enger.html Äkki aitab võid proovida.patu kirjutas:The exception breakpoint.
A breakpoint has been reached.
(0x80000003) occured in the application at location 0x0623ea74.
Oskab keegi aidata?
-
- Kasutaja
Tra no mis jama on selle limewireiga mitte midagi ei tõmba enam. :Sjulki kirjutas:http://btjunkie.org/torrent/NBA-2K10-CR ... 729f0edd35Kaitsefänn kirjutas:annad mõne hea saidi?
Tõmbab suht kähuku umbes 4min.Extractid ära ja saad crack failid mis copyd nba 2k10 folderisse.
ma ei saa aru.
E: kui selle (arvatava) cracki lahti teen siis viskab musta pildi ja paari seki pärast tagasi...
kui selle mis peaks õige fail olema siis viskab kirja et
please insert the original nba2k10 eu cd/dvd
Viimati muutis Kaitsefänn, 16 Okt 2009, 20:36, muudetud 1 kord kokku.
Crackisid ära ikka?Kui sul ikka ei tööta siis ma ei tea mis sa valesti tegid,mul töötas hästi.Kaitsefänn kirjutas:Tra no mis jama on selle limewireiga mitte midagi ei tõmba enam. :S
ma ei saa aru.
E: kui selle (arvatava) cracki lahti teen siis viskab musta pildi ja paari seki pärast tagasi...
-
- Kasutaja
mis mõttes crackisid?julki kirjutas:Crackisid ära ikka?Kui sul ikka ei tööta siis ma ei tea mis sa valesti tegid,mul töötas hästi.Kaitsefänn kirjutas:Tra no mis jama on selle limewireiga mitte midagi ei tõmba enam. :S
ma ei saa aru.
ma mõtlesin et sinna kausta vean aitab küll
Ma pikemat aega algviisikus.. sita mängu teen siis olen pingil ja pingilt tulles on lihtsam A+ saada kui viisikus..
New Orleans pääseb veel playoffi.. liigas paremuselt 2 rookie! Skill on kahjuks 47..
Keegi võiks soovitada millised skill pointid mängus kasuks tulevad.. ma tean et kohad ja söödud peab ise välja mängima, aga ülejäänud värgid?
New Orleans pääseb veel playoffi.. liigas paremuselt 2 rookie! Skill on kahjuks 47..
Keegi võiks soovitada millised skill pointid mängus kasuks tulevad.. ma tean et kohad ja söödud peab ise välja mängima, aga ülejäänud värgid?
-
- Kasutaja
krt suns nii pask ei saa playoffigi xDjasson2 kirjutas:Ma pikemat aega algviisikus.. sita mängu teen siis olen pingil ja pingilt tulles on lihtsam A+ saada kui viisikus..
eks sa ise tead mis sul vaja läheb
ma ntx olen pisike ja kiire pg ja panenstamina ja speed põhja siis saab kiirrünnakuid teha ja sealt donki panna
kui need põhjas siis vaatan visked mid ja close ja siis 3pt