Olin muidu Live' pooldaja, kuid eelmine aasta ostsin ikkagi 2k9, sest Live on siiski võrreldes 2k-ga alla käinud. See aasta ei näe ka põhjust, miks peaks Live valima.
Ise mängin ka 2k9 Xbox360 peal ning see jääb kohe kõvasti live' alla. Vahe on ikka ülisuur. Isegi vanaisa käis minu juures ning arvas et vahin mõnda kossuülekannet, aga hoopis mängisin 2k9 . Graafika ja gameplay on lihtsalt nii hea 2k'.
Viimati muutis mining531, 16 Aug 2009, 15:50, muudetud 1 kord kokku.
nii et siis live 10 pc ei tule ka see aasta njah oli pülaan osta isegi see aasta kuna netist tiritud siis ei saa kõiki võlusid nautida xD
nüüd plaan siis kas fifa 10 või nba 2k10 aga arvan et korvpall tasub rohkem ära ja jalka saab netist
kahju et ei tule pc muidu ise enesest lubati nagu...
lugesin jah ise ple proovind veel aga 2k10 siis ostan ära vast saab siis netis pelada jne.. kuna ma mingit ps3 või xboxi ka ei hakka ostma ühe mängu pärast (ehk siis live 10 )
Minul on xbox360, seal on NBA Live 10 demo ja FIFA10 demo väljas. Iga aasta on alati konsoolidel FIFA parem olnud, ka see aasta. Arvutile theakse alati üpris s**t, aga koonsolidel on palju parem. NBA 2k tundub ka see aasta jälle üle olevat.