Ma väga loodan, et FIBA mõtleb ajudega, mitte mingite kossupuritaanide vingumise järgi.
Ülimalt võimas oleks, kui Eesti eest mängiks Jameer Nelson, Läti eest Brandon Jennings, Soome eest Josh Smith, Rootsi eest Jonas Jerebko (sic!). Kogu hale kolmestele keskendunud eurokoss kõlbaks sel juhul isegi vaadata, erinevalt praegusest saast-tasemest.
Kodustamine võiks olla sama lihtne ja efektiivne nagu klubikossus. Väiksed riigid pole kossus kunagi kaotajad olnd ka seal. Väiksest Kreekast ja Leedust tulevad Euroliiga tshempionid, suurtest riikidest nagu Prantsusmaa, Saksa, Inglismaa ei tule.
KalevRuus kirjutas:Mina isiklikult olen igasuguste kodustamiste vastu (mitte ainult Eestis vaid üldiselt) juba seetõttu, et kui hakkaks mingi võidujooks ja ületrumpamine, kes kangema mehe või mehed endale saab, muutuks kogu see asi totraks ja mõtetuks. Rääkimata sellest, et kokkuvõttes jääksime ikka suuremate ja rikkamate riikide vastu kaotajaks. FIBA peaks sellised asjad üldse konkreetselt ära keelama või vähemalt võimalikult raskeks tegema.