Ajakiri Basketball
Ajakiri Basketball
Arendaks siis teemat...
Milla, suvepuhkus läbi saab ja uut numbrit lugeda saab?
Milla, suvepuhkus läbi saab ja uut numbrit lugeda saab?
BC Kalev/Cramo
-
- Kasutaja
- kalevcramo
- Kasutaja
- kalevcramo
- Kasutaja
ma usun et ajakirjal Basket oli piisavalt lugejaid.
Ere näide mida võiks ka Eesti Korvpalli liit rakendada.
Tsiteerin Õhtulehte:
Alates 2009. aastast ilmub jalgpalliajakiri Jalka kord kuus ehk 12 korda aastas. Kalev Meedia trükiväljaannete sulgemine väljaannet ei puuduta.
Et ajakirja Jalka senine koostööleping Kalev Meediaga sai eelmisel aastal läbi, otsustas Eesti Jalgpalli Liit mullu sügisel, et tegeleb ajakirja levitamisega täielikult ise. Kõigile litsentseeritud jalgpalluritele postitatakse Jalka koju.
Ere näide mida võiks ka Eesti Korvpalli liit rakendada.
Tsiteerin Õhtulehte:
Alates 2009. aastast ilmub jalgpalliajakiri Jalka kord kuus ehk 12 korda aastas. Kalev Meedia trükiväljaannete sulgemine väljaannet ei puuduta.
Et ajakirja Jalka senine koostööleping Kalev Meediaga sai eelmisel aastal läbi, otsustas Eesti Jalgpalli Liit mullu sügisel, et tegeleb ajakirja levitamisega täielikult ise. Kõigile litsentseeritud jalgpalluritele postitatakse Jalka koju.
Viimati muutis kalevcramo, 15 Jaan 2009, 16:51, muudetud 1 kord kokku.
- kalevcramo
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
indeed. Mulle jsut meeldib, et seal tehakse väga häid lugusid NBA mängijatest ja Eestimängijatest. Samuti tuttvustatakse mis toimub järelkasvus jne. Loodan, et see ajakiri jätkeb ilmumist.Kalev4ever kirjutas:Tore oleks, kui Basket jätkaks.
Väga palju huvitavat leidub seal lugemist ning pildid on ka vaatamiväärsed
- Kalev4ever
- Kasutaja
Enam ei saa ägedaid postreid ka :/
Aga seda nimekirja (Just!, Sporditäht, Basket, Ärielu, Moto, Praktiline Arvutikasutaja, Avenüü, Bravo, Muumi) vaadates tunduvad mulle sümpaatsemad Basket, Sporditäht, Moto. Spordiajakirjad ei tohi lihtsalt ära kaduda! Rahvas loeb ja rahvale meeldib!
Aga seda nimekirja (Just!, Sporditäht, Basket, Ärielu, Moto, Praktiline Arvutikasutaja, Avenüü, Bravo, Muumi) vaadates tunduvad mulle sümpaatsemad Basket, Sporditäht, Moto. Spordiajakirjad ei tohi lihtsalt ära kaduda! Rahvas loeb ja rahvale meeldib!
Fear the prophet!