Peaks olema 30 mängu kokku.Rio kirjutas:Ma nüüd ei viitsi otsida aga mitu mängu meil vtb s tuleb ?
Hooaja üldarutelu
-
- Kasutaja
Re: Hooaja üldarutelu
Zalgiris mängis mõni aasta tagasi leedukatel 1 ringi võõrsil, va Rytasega kellega kohtuti ka kodus.
-
- Kasutaja
Sisuliselt võib öelda, et Cramo mängib esimese 6 kuuga 60 mängu ehk 10 mängu kuus. Rock umbes poole vähem. Peab lootma, et BBL tuleb vähemalt alagrupi osas vastu ja saame paar Eesti klubi + lätlased, kellega saaks mängitud ühe tripi käigus.
Kas on põhimõttelisi takistusi, et eesti klubidega balti liigas peetud mängud läheksid samaaegselt ka MV arvestusse?
-
- Kasutaja
Ei usu. Kuna mingitel hooaegadel Rocki ja Cramo omavahelised BBL-i mängud läksidki mõlemas sarjas kirja, muidu oleks lihtsalt ajuvabalt palju omavahel mängitud hooaja jooksul. See ju puhtalt meie kossuliidu teema, BBL-l peaks sellest ju jumala savi olema, kus nende mängude tulemused veel arvesse võetakse.vaim564 kirjutas:Kas on põhimõttelisi takistusi, et eesti klubidega balti liigas peetud mängud läheksid samaaegselt ka MV arvestusse?
-
- Kasutaja
Tiisler:
Kalevil on üksteist meest koos, kellega hakatakse uuel hooajal möllama. Kokku ootab kuskil 80 mängu. Panen varsti mõned Varraku sõnad ka siia.
Ma rahustaks kõiki Cramo fänne sellega, et Varraku võimalused mehi palgata olid eelmise aastaga võrreldes üsna samad ja tagasi ei pidanud väga andma. Nimed on igatahes põnevad ja uuel nädalal tehakse kõik avalikuks.
Kui rääkida põnevatest nimedest, siis ikkagi on äkki Timmu?
E: 11 meest ja 80 mängu ...
Kalevil on üksteist meest koos, kellega hakatakse uuel hooajal möllama. Kokku ootab kuskil 80 mängu. Panen varsti mõned Varraku sõnad ka siia.
Ma rahustaks kõiki Cramo fänne sellega, et Varraku võimalused mehi palgata olid eelmise aastaga võrreldes üsna samad ja tagasi ei pidanud väga andma. Nimed on igatahes põnevad ja uuel nädalal tehakse kõik avalikuks.
Kui rääkida põnevatest nimedest, siis ikkagi on äkki Timmu?
E: 11 meest ja 80 mängu ...
Lihtsalt parandan, et Cramo oli üleelmine hooaeg kolmas, aga see ei muuda midagi, sest eelmine hooaeg ei mängitud.vaim564 kirjutas:Karistamisest pole nüüd juttu. Vabastus anti eelmise tsükli kolmele paremale. Cramo pole kahjuks nii kaugele siiamaani jõudnud.KalevRuus kirjutas:Kas see on nali või? Karistati?Huvitav, kas Cramot nüüd karistati selle eest, et nad eelmisel hooajal BBL-s ei osalenud? Muud loogikat ma siin ei näe.
Müürsepa puhul võis see neil juba varem kokkulepitud käik olla, mine tea, või sõltus see tõepoolest mitme abitreeneriga jätkatakse.
-
- Kasutaja
Tervitus ! Ma nägin eelmisel pühapäeval Kristiine kaubanduskeskuses Armands Skelet . Fakt 100 % . Mis ta siin teeb ))))) : ?????
-
- Kasutaja
No olen ise ka juba salamisis arvanud ,et Skele võib tagasi tulla ,sest minuteada ta ise ütles eelmine kord ,kui Türkki läks ,et ei välista uuel hooajal Kalev/Cramosse naasmist ja nüüd kui asjad on maksuametiga selged ,võib mees ju täiesti tagasi tulla ja Skele poleks üldse mitte halb varjant.SirCharles kirjutas:Tervitus ! Ma nägin eelmisel pühapäeval Kristiine kaubanduskeskuses Armands Skelet . Fakt 100 % . Mis ta siin teeb ))))) : ?????
Uue mängukoha pealt siis asi pole veel selge ,kuid arvata on ,et ilmselt mängitaks mingid mängud ka Saku Suurhallis.
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=69626773" onclick="window.open(this.href);return false;
Minu teada on ta praegu ka veel Eestis. Kes teab, võibolla üks nendest "põnevatest" nimedest.SirCharles kirjutas:Tervitus ! Ma nägin eelmisel pühapäeval Kristiine kaubanduskeskuses Armands Skelet . Fakt 100 % . Mis ta siin teeb ))))) : ?????
-
- Kasutaja
Nii et 11 meest on koos ja uuel nädalal saab teada, kes need kõik on!
Tahaks loota et need 11 meest on ikka enam-vähem mängumehed mitte 6-7 mängumeest + Mangelsood ja Makked
-
- Kasutaja
Eelarve on samasugune nagu eelmine aasta ja tase ei pidanud olema alla eelmist vähemalt!
Alvar Tiisleri spordijutud Ma rahustaks kõiki Cramo fänne sellega, et Varraku võimalused mehi palgata olid eelmise aastaga võrreldes üsna samad ja tagasi ei pidanud väga andma. Nimed on igatahes põnevad ja uuel nädalal tehakse kõik avalikuks.
keegi keerlesest midagi teab v pole ta kohta midagi kuulnud sama ka tamme ja roosi kohta kas jätkvavad kalevis või välismaal