Ma ei tea, kus see donk oli, kas esimesel poolajal või mis dongist jutt käib ? Ma nägin ainult mängu teistpoolaega.mikoza kirjutas:abbotti donki vaataks küll hea meelega veel ja veel ja veel.. )
Kokkuvõte ka
Ma ei tea, kus see donk oli, kas esimesel poolajal või mis dongist jutt käib ? Ma nägin ainult mängu teistpoolaega.mikoza kirjutas:abbotti donki vaataks küll hea meelega veel ja veel ja veel.. )
Abbotti donk oli JÕHKER, äratõuge varsti peale vabaviskejoont. Suht mängu alguses, enne esimese veerandi lõppu. Miskipärast pole seda suudetud veel materjalist välja selekteerida.Invisibl3 kirjutas:Ma ei tea, kus see donk oli, kas esimesel poolajal või mis dongist jutt käib ? Ma nägin ainult mängu teistpoolaega.mikoza kirjutas:abbotti donki vaataks küll hea meelega veel ja veel ja veel.. )
Kokkuvõte ka
Sonid või? Äkki seletad oma mõtte vähe lahti?Peale nappe võite Eestikatel imestasin, kui suur hulk rahvast hämmingus oli, et kuidas Turowi mänguks Kalevi mängijad küll paremini ennast motiveerima hakkaksid ja mäng sujuvam oleks. Aga öelge mulle, kuivõrd peaks igast Leosid ja Wilke (ja loomulikult mitte ainult) kottima mingite Raplate vastu mängimine, samas kui saab VTB-s näidata end igast gigantidele?
Põhimõtteliselt tahtis ta öelda, et nõrkade vastaste vastu ja suuremas ringkonnas täiesti tähtsusetute mängude jaoks ongi meestel raskem end motiveerida.KalevRuus kirjutas:Sonid või? Äkki seletad oma mõtte vähe lahti?Peale nappe võite Eestikatel imestasin, kui suur hulk rahvast hämmingus oli, et kuidas Turowi mänguks Kalevi mängijad küll paremini ennast motiveerima hakkaksid ja mäng sujuvam oleks. Aga öelge mulle, kuivõrd peaks igast Leosid ja Wilke (ja loomulikult mitte ainult) kottima mingite Raplate vastu mängimine, samas kui saab VTB-s näidata end igast gigantidele?
Marcus kirjutas:Põhimõtteliselt tahtis ta öelda, et nõrkade vastaste vastu ja suuremas ringkonnas täiesti tähtsusetute mängude jaoks ongi meestel raskem end motiveerida.
Mitte, et ma seda heaks kiidaks ning professionaalidelt eeskujulikumat tegutsemist ei ootaks, kuid olukord on täiesti mõistetav.
Einoh, ma natuke midagi sarnast aimasin küll.Põhimõtteliselt tahtis ta öelda, et nõrkade vastaste vastu ja suuremas ringkonnas täiesti tähtsusetute mängude jaoks ongi meestel raskem end motiveerida.
Mitte, et ma seda heaks kiidaks ning professionaalidelt eeskujulikumat tegutsemist ei ootaks, kuid olukord on täiesti mõistetav.
Ma veel ei oleks nii kindel, et Tarvas ei võiks Rockist mööda minna turniiritabelis, piisaks ainult et cramo rocki võidaks ja et tarvas neid ka võidaks ning olekski poolfinaalides koos cramo-rockMr. Aff kirjutas:Äärmiselt rumal jutt. Kuidas Rockil motiveerimisega mingeid probleeme pole? Kas kaks räiget kolakat Tarva käest ning Leedu keskmikule allajäämised oli ka motivatsiooniteema?
Võit Turowi üle on ootamatu kingitus, aga see ei tähenda veel katastroofilise hooaja päästmist. Suure tõenäosusega jääbki see viimaseks võiduks VTB's kui just hooaja lõpul mõnes vastase jaoks mitteolulises mängus kodus võit saadakse.
Vaadates, kuidas täna Tarvas põrmustas Pieno, kellelt Cramo on kahel korral lutti saanud, tekitab küsimuse, et äkki Eestikate poolfinaalis pole ka motivatsiooni, et viitsida suuremas ringkonnas täiesti tähtsusetu Tarvase vastu paremini kui 0:3 mängida?
Marcus kirjutas:Põhimõtteliselt tahtis ta öelda, et nõrkade vastaste vastu ja suuremas ringkonnas täiesti tähtsusetute mängude jaoks ongi meestel raskem end motiveerida.
Kuidas Rockil motiveerimisega probleeme pole? Äkki neil on parema motiveerimisoskusega treener, või motiveeritumad mängijad või mis iganes. Ei olnud motivatsiooniteema. Ilmsegelt on Tarvas niipalju paremini komplekteeritud, et nad võitsid justnimelt sellepärast . Sul on täiesti õigus.Mr. Aff kirjutas:Äärmiselt rumal jutt. Kuidas Rockil motiveerimisega mingeid probleeme pole? Kas kaks räiget kolakat Tarva käest ning Leedu keskmikule allajäämised oli ka motivatsiooniteema?
Võit Turowi üle on ootamatu kingitus, aga see ei tähenda veel katastroofilise hooaja päästmist. Suure tõenäosusega jääbki see viimaseks võiduks VTB's kui just hooaja lõpul mõnes vastase jaoks mitteolulises mängus kodus võit saadakse.
Vaadates, kuidas täna Tarvas põrmustas Pieno, kellelt Cramo on kahel korral lutti saanud, tekitab küsimuse, et äkki Eestikate poolfinaalis pole ka motivatsiooni, et viitsida suuremas ringkonnas täiesti tähtsusetu Tarvase vastu paremini kui 0:3 mängida?