Ma oletan, et Parrol palgati eeskätt duubelmeeskonda silmas pidades – et Tartu noormängijad saaksid harjutada tsentriga koos mängimist. Tartu teeb noortega head tööd, aga pikkade osas valitseb seal paraku põud.KalevRuus kirjutas:No Kask võttis eelmisel hooajal keskmiselt 15 minutiga 5 punkti ja 4 lauda. Arvestades, et tüüp sai just 22 ja mõeldes, et aastaid hoiti koondises Guadaloupe-Raini, siis veel üks samm arengus ja vahetusmehe roll koondises ehk polegi kuigi püüdmatu.
Parrolit on vähem näinud aga ta oli ka sisuliselt Pärnus neljas tsenter. Pikkust ja keha justkui on. Ja ega tartlased päris lollid ka pole kui teda endale võtsid.
Mul oleks väga hea meel, kui Kask suudaks kunagi kasvõi Rain Raadiku parimate päevade tasemeni küündida. Kase praeguses vanuses kuulus Radža Rocki rivistusse ja viskas meistriliigas kahel hooajal keskmiselt 8,2 ja 6,5 punkti mängus. Kase keskmine punktisaak küll paranes mulluse hooajaga võrreldes, aga ma ei suutnud täheldada mingitki sisulist edasiminekut tema mängus. Minu silmis on ta endiselt puhas hüppaja. Pole viset, pole korvialuseid manöövreid, on üksnes head füüsilised eeldused. Pärnu on teinud selles suhtes väga head tööd, et on andnud meistriliigale suurel hulgal mängijaid. Ka näiteks Olmre, Paasoja ning Soo, ehkki nad polnud küll Pärnu kasvandikud, tegid oma debüüdi just Pärnu ridades. Negatiivse poole pealt peab aga mainima, et Pärnu kasvandikest on koondisse jõudnud vaid üks mängija, Toomas Raadik. Samuti kipub Pärnust tulema kuidagi silma torkavalt palju katkise tehnikaga mängijaid. Äkki on asi selles, et põhimeeskonna juures on vaid üks täiskohaga treener – Käbin täidab vist peamiselt mänedžeri kohuseid –, mistõttu pole lihtsalt piisavalt ressurssi, et mängijatega individuaalset tööd teha.