Enne hooaja algust augustis paistis 4-5 võitu. Tegelt ka. Ma võin oma varasemad postid üles otsida. 10 võitu tundus ulme. Pmst räägiti, et Minsk ja Loimaa kodus, paar üllatusvõitu äkki veel, ideaalis vist kokku 7-8 võitu ja see annaks vast eelviimase koha nagu tänaseks selgunud.michaelEP kirjutas:AGa mille arvelt see suur eneseületus siis on tulnud? Mäletan mänge veel möödunud aastanumbri sees, mille Freimanis üksi ära tõi. Siin viimased paar mängu on Pecherov kõvasti rünnakut vedanud. Macahdost rääkimata.
Cramos ei ole mitte kunagi varem olnud korraga nii palju liidriomadustega mängijaid. Moldoveanu kippus eelmisel aastal ikka kohati liiga vägisi neid asju endale võtma. Lisaks ma arvan, et eelnevatel hooaegadel mängitigi alla oma võimete ja saadi vähem võite, kui kosseis lubas. See hooaeg on mängitud oma tase +10% ja kokkuvõttes ongi võiduprotsent hoopis teisest maailmast.
Et jällegi, me räägiem VTB puhul 9 kuud kestvast liigast, mitte PO süsteemiga turniirist. Ma ei taha uskuda, et üks meeskond on võimaline terve hooaja mängima oma võimetest kõrgemal ja pidevalt ennast ületama.
Liiga süsteemi puhul on ikkagi aasta lõpuks iga meeskond enamvähem seal, kuhu ta kuulub.
Ma ei taha kuidagi Kalevi saavutust vähendada. Kaheksas koht on super ja kiiduväärne.
Aga Rix, kuhu sina näiteks Kalevi siis realistlikult tabelis paigutaksid (lähtudes vaid koosseisust)?
P.S Moldo on selgelt liidriomadustega mängija, kes teda vähegi teavad.
P.P.S seda, et mille arvelt- see on mu eelmises postis ilmselgelt kirjas ju.