BC Kalev/Cramo vs Ventspils
Kangur on ikka eriti koomik.Ta võiks juba nii professionaal küll olla,et oma memmekad sealt korvialt lihtsalt ära panna.Jelicist saab veel aru et pikk poiss ja vanust ka juba, et viskab siis jalad maas.Aga Kangur...
Scott tundub selline viks poiss olevat,et võiks kohe järgmine hooaeg ka kaasa lüüa.Hästi kiire on,ja koorralik nii kaitses kui rünnakul.
Jelic tunub et hakkab vaikselt vormi saama,juba kaugelt ka vise läheb.
Frier mõtleb endiselt on on Wade ilmselt.Vaid kaitse on selle mehe teema.
Reed ei jäänd mitte lahjaks,vaid Ventspils oli kõvasti kodutööd teinud.Aga õnneks oli Jelic täna mees,kes kaardipaki laiali lõi.
Sokk-Frier-Arbet suutsid kenasti seda vahet hoida.eks nendele kuulub ka mõni hea sõna.
Aga kus Mürka oli?
vuist tundus,et Rytasega võrdne mäng polnudki nii petlik
Scott tundub selline viks poiss olevat,et võiks kohe järgmine hooaeg ka kaasa lüüa.Hästi kiire on,ja koorralik nii kaitses kui rünnakul.
Jelic tunub et hakkab vaikselt vormi saama,juba kaugelt ka vise läheb.
Frier mõtleb endiselt on on Wade ilmselt.Vaid kaitse on selle mehe teema.
Reed ei jäänd mitte lahjaks,vaid Ventspils oli kõvasti kodutööd teinud.Aga õnneks oli Jelic täna mees,kes kaardipaki laiali lõi.
Sokk-Frier-Arbet suutsid kenasti seda vahet hoida.eks nendele kuulub ka mõni hea sõna.
Aga kus Mürka oli?
vuist tundus,et Rytasega võrdne mäng polnudki nii petlik
Minu arust oli esimene poolaeg kohutav ,aga teine oli juba väga hea tänases mängus tegi ikka väga ilusa soorituse Scott kuid väga hästi võitles Kangur ja tulemus käes 16puntki 8lauda 3korvisõõtu. Enam vähem kõik olid täna tegelt tublid natuke häiris ainult Frieri rünnak ja Keerles ei teinud ka nagu midagi seal platsil.
mis täna? neid oma HAIGLASI ÕUNE on ta terve hooaja visanud. ma lihtsalt ei saa aru... selle asemel et laua põrkest 2p panna , peab tema palli lihtsalt taevasse saatma ja siis lootma et kukub alla õigesse kohta
ma ei mäletagi millal ma frieri esituses tavalist lay-up nägin... kas efektne donk või hale õun.
ma ei mäletagi millal ma frieri esituses tavalist lay-up nägin... kas efektne donk või hale õun.
ytleme et väga räige, sellist iga päev ei näe, mingi pikk vend tahab donkama minna ja lihtsalt saab räige koppaNeverlast kirjutas:Tsiteerides BBL-i: 4th quarter started with the greatest moment of the game as Frier put a high-flying block on a dunk attempt of Skirmants. Kui räige see kopp siis ikkagi oli?
Howard on nagu on.Mängust nagu ei tahagi rääkida seda nägid kõik.Millegipärast arvan,et nad tulid siia oma kohustusliku võidu järgi ja algus oligi neil ok aga siis hakkas kiiva kiskuma ja lõpp oli nagu oli.Läti liigas said tähtsad võidud ja arvasid vist mis see Kalevgi on.Vaevalt nad laupäev nii sita esituse teevad.
YNWA
-
- Uus kasutaja