Oskar8 kirjutas:Rix kirjutas:Oskar8 kirjutas:viset mehel on, ei teagi kes Eesti liigas on saadud sellise trikiga hakkama, et ühes mängus tabad lauapõrkest vabaka ja siis paned vabaviskejoonelt piinliku ässa?
Ma võin sulle kohe mitu meest ette lugeda, kes sellega hakkama on saanud (sel hooajal oma silmaga nähtud). Reed, Toome, Talts, euromängus Tein.
Ma saan aru, et vabakad on kõik, aga sellised ühelauselised kokkuvõtted mehest ei tekita just usaldusväärsust sinu mängulugemise (analüüs ?) oskuse kohta. Ehkki ma olen mehe üht õnnetut mängu näinud (teist kahjuks tervise tõttu ei saanud külastada), siis äkki valgustad ka, mis ta Pärnu vastu veel tegi, st
ei teinud. Selle mängu järgi ütleks staistikast lähtuvalt, et kogu Cramo tagumine liin tuleks 1. liigasse viia. Palli otse auti sööta mitu korda järjest on pisut piinlikum, kui vabaviset ässa lasta. Tagasihoidlik arvamus.
Esiteks palun ütle mulle millises mängus on pannud Talts ässa sellel hooajal??????????? Reed vb tõesti... ei meenu ja kindla käega Toome puhul küsiks ka ,et mis mängus see juhtus?
no ma räägin siis kõigest mitte ainult vabavisetest.
kas mees on ikka parem kui Johnson?
ta toodi siia eeldusega ,et ta on kaitses parem? kui välja jäta need kolm koppa mis ta pani Ringmetsale kui to rinnapealt visetas korvi üritas korvialt saada , siis jäi silma see kuidas Pärnu treener käskis pidevalt Toomas Raadikul Oweni vastu 1-1 teha ja Raadik astus nagu postist iga kord mööda lihtsalt.
Korviall üritas teha migneid liigutusi mida ta tegi veel aeglasemalt kui seda teisel pool väljakut Raido Ringmets.
söötude kinni püüdmise ja andmisega on mehel ilmselgeid probleeme, lihtsalt ei saa neid kätte. Katted on lihtsalt nende jäjendamised...
aga noh , hea kui teie basket onlinest vaatamise jörel rahul olete (Y)
Ah, mis me siin vaidleme, fakt on, et kahe nädalaga on enam-vähem kõik selge, sest olulised mängud on just nüüd. Kui mees sudaks vähegi kaitset ja lauda kolmesekundiialas valitseda, siis oleks tema toomine õigustatud. Selge on, et tema palk on vast sinna Andersoni kanti. Kui ei ole ega tule neid oskusi, mis minimaalselt vaja, siis võin seda ka tunnistada. Vähemalt on mehel suhumist ja enda tahet paremaks saada ja oma nõrkust tunnistada, selles mõttes vist ei saa Keniga võrrelda. Ja ei maksa arvata, et siinkirjutaja väid basketi online vaatab, kuid jah, Pärnu mängule ei lubanud tervis minna, loodab esmaspäevaks vormi taastada. Ja veel, võiks endale selgeks teha ikkagi, mida tahetakse sellest uuest keskmängijast, mina ütleks, et sellise raha eest, mida Kevinile makstakse, ei saagi skooritegijat ega meeskonna vedajat, hea oleks, kui saaks korraliku suhtumisega töörügaja ning seda ma tõesti loodan, et uus mees on. Aga võib vabalt olla, et pole ning siis on tagumik majas anyway.