Sa nagu ilma liialdamata ka kirjutada saad? Iidolid olid mul vist viimati viisteist-kuusteist aastat tagasi. Kuid ma arvan, et Kuusmaa on praegusele Cramole hea treener, samuti mulle meeldib tema nägemus klubist.Mr. Aff kirjutas:Mul pole Kuusmaa vastu midagi peale selle, et kehvake treener oli ja on. Kust sa raevu välja loed? Lihtsalt naljakas, et ta siin foorumis mõne mehe jaoks iidol on, arvestades seniseid tulemusi. Neli-miinus senise põhjal, khmm...
Mis need selle aasta ootused siis olid, Rix? Ma küll ei mäleta, et sa ennustasid esikuuikust ehk siis playoffist välja jäämist, nagu hetkeseis näitab?
Ja kui sa viitsiksid vähegi sorida postitustes, mis, ma möönan, pole mitte kerge, siis loeksid sa vist seda, mida ma uuesti kordan: see aasta peaks olema klubile stabiilsuse saavutamise aasta, kus eelkõige ootan võitluslikku mängu, kus võideldakse endast tugevamatega nii, et tahtmises alla ei jääda ja ei oleks piinlik publikul. VTBs seda eriti, sest vastased on tugevamad, kuigi endiselt ootan/ootasin sealt üht/kaht võitu. BBLis ootaks oma tasemel mängu, play-offi jõudmistmiinimumina. Mina ootan seda, et oleks meeskonnal sisu, sest ma tahaks meeskonna mänge käia vaatamas ja jälgida tele vahendusel teadmisega, et meeskond ei ole juba ette kaotanud.