Ma ei mõtlegi järgmine aasta võiks Tamm Kalevis mängida vaid kui täna oleks valida siis väiksema raha eest saaks sama väärtusliku mehe kui Mcleodi. Tagantjärgi targutamise rõõmud.Rix kirjutas:Äkki need Tamme jutud siiski võiks vaibuda...VTB-d siiski minu meelest päris ei mängi, Mcleo võib olla pettumus, kuid üht euroopa heal tasemel PGd vajatakse kohe kindlasti.Sten kirjutas:Meile on vaja varu mängujuhti mitte Mcleodi ise. Tamm või Kriisa Mcleodi asemele ja me tase ei langeks. Aga Mcleodi kui ühte keha pingile oleks muidugi vaja.
Balti Liiga 2012/13
Re: Balti Liiga 2012/13
Mängud Ventspilsiga jube uuel nädalal. Favoriidid on siiski nemad vist, muljetavaldav on nende koosseis.
kumb enne kodus mängib?
-
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mõlemad poolfinaalid toimuvad järgmise nädala sees, täpselt ei leidnud, et kuskil oleks kirjutatud millal nimelt.
VEF pani nädal tagasi Ventspilsi 12-ga kotti. Pealinna klubi eesliinil lasti päris muhedalt möllata.
Aga noh, kui Ventsist jõud üle ei käi, siis Baronš on teine šanss või mis
VEF pani nädal tagasi Ventspilsi 12-ga kotti. Pealinna klubi eesliinil lasti päris muhedalt möllata.
Fear the prophet!
kahjuks viimast veerandit ei näinud aga vaatan,et mangelsoo on bloki kirja saanud
Ventspils on Ventspils, aga mingit imerosterit neil ei ole. Eelmisel aastal oldi tugevamad. Lihtsalt kodus panevad hirmsalt viskeid sisse ning kiiret mängu harrastavad. Korvi all on suht kõhnad lätlased ning vigastustega kimpus olev Zakis. See Florian Campbell (Elegari hea sõber) pole vist kuu aega vigastuse tõttu mänginud.Kalev4ever kirjutas:Mõlemad poolfinaalid toimuvad järgmise nädala sees, täpselt ei leidnud, et kuskil oleks kirjutatud millal nimelt.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Campbell on meie vastu tagasi.
oot sorry, et loll küsimus aga ma olen midagi maha maganud. Kas tänavu mängitakse meister välja Ch stiilis st lõpuni välja kodu-võõrsil süsteemis või saadakse kuskil linnas kokku ja pannakse FF stillis nagu vanasti kombeks oli ?
http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5nPW ... FnZT0zOA==" onclick="window.open(this.href);return false;Alex kirjutas:oot sorry, et loll küsimus aga ma olen midagi maha maganud. Kas tänavu mängitakse meister välja Ch stiilis st lõpuni välja kodu-võõrsil süsteemis või saadakse kuskil linnas kokku ja pannakse FF stillis nagu vanasti kombeks oli ?
Seda küll, aga vaevalt, et erilises vormis.Egert kirjutas:Campbell on meie vastu tagasi.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
siaulai mängu vaadates pole vents küll mingi kvaliteet meeskond,kui saame valtersi ja teised tagamehed kinni ei tohiks probleeme tekkida.
- kalevcramo
- Kasutaja
siis tuleb loota, et KUI finaali saame, on teine mäng kodus ja näeme ehk kodus kuidas Cramo võidab (ilus unistus, aga praeguseks juba päris reaalne)Egert kirjutas:http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5nPW ... FnZT0zOA==" onclick="window.open(this.href);return false;Alex kirjutas:oot sorry, et loll küsimus aga ma olen midagi maha maganud. Kas tänavu mängitakse meister välja Ch stiilis st lõpuni välja kodu-võõrsil süsteemis või saadakse kuskil linnas kokku ja pannakse FF stillis nagu vanasti kombeks oli ?
No Ventspils ei tohiks ülejõu käia ..
Cramo on ju terve hooaeg kõvasti VTB-s tugevaid mänge saanud..
pakun , et tulevad suht tasavägised mängud
Cramo on ju terve hooaeg kõvasti VTB-s tugevaid mänge saanud..
pakun , et tulevad suht tasavägised mängud
OT aga mine püüa nüüd kinni. Siauliai pani Ventsuga enam vähem nagu võrdsega samas tehti täna koduliigas Prienaile tuul alla. Stat: http://www.lkl.lt/rungtynes/20130312/siauliai-rudupis/" onclick="window.open(this.href);return false; Fakt on see, et keeruline saab see kohtumine igailmaga olema aga võibolla ongi hea, et see mäng kohe saabumas. Hetkel meil ju poisid enam vähem terved.Rio kirjutas:siaulai mängu vaadates pole vents küll mingi kvaliteet meeskond,kui saame valtersi ja teised tagamehed kinni ei tohiks probleeme tekkida.