BC Kalev/Cramo vs BC Žalgiris
mu arust ka oleks võinud tv3'e jääda..#7 kirjutas:Ei tea, Tv 3 spordi uudised sobisid paremini talle.. Etv's naq rohkem sporti kui tv 3's ja nii niiet peaks olema vähe asjalikumad mehed etvs.jyrgen kirjutas:cmoon annaks ikka võimaluse, nii ilusti püüab minu meelest.. kuigi peab nõustuma faktiga et ta ei tea/oska niihästi, siis ta püüab vähemalt#7 kirjutas: Kalkun, ei jaha tõesti soprdist midagi, pingutab ikka täiega üle.
kalkun nagu pingutab üle kohtai..mingi rocki mängus oli vend karjus mingi savilt ühe koha peal "hea sööt" nagu oleks mängu lõpp käes ja nt korvide ajal ta küll sellist häält ei teinud..jurtšenko oli mu arust best, kahju et ta enam ei kommi
aga tee sellele pruulile ettepanek... ja palu teist poolaega või viimast veerandit samuti etvsporti ylesgreystone kirjutas:mu arust ka oleks võinud tv3'e jääda..#7 kirjutas:Ei tea, Tv 3 spordi uudised sobisid paremini talle.. Etv's naq rohkem sporti kui tv 3's ja nii niiet peaks olema vähe asjalikumad mehed etvs.jyrgen kirjutas: cmoon annaks ikka võimaluse, nii ilusti püüab minu meelest.. kuigi peab nõustuma faktiga et ta ei tea/oska niihästi, siis ta püüab vähemalt
kalkun nagu pingutab üle kohtai..mingi rocki mängus oli vend karjus mingi savilt ühe koha peal "hea sööt" nagu oleks mängu lõpp käes ja nt korvide ajal ta küll sellist häält ei teinud..jurtšenko oli mu arust best, kahju et ta enam ei kommi
irw, nii hullud nad ka pole, et hakkavad nüüd ühe mehe e-maili peale kossu kommentaatorit muutmajyrgen kirjutas:aga tee sellele pruulile ettepanek... ja palu teist poolaega või viimast veerandit samuti etvsporti ylesgreystone kirjutas:mu arust ka oleks võinud tv3'e jääda..#7 kirjutas: Ei tea, Tv 3 spordi uudised sobisid paremini talle.. Etv's naq rohkem sporti kui tv 3's ja nii niiet peaks olema vähe asjalikumad mehed etvs.
ma arvan ma ei hakka viimast veerandaegagai paluma, sest nagu Pruuli viimati ütles - serveril on piiratud maht ja see on niigi üle koormatud.
võib olla tõesti klubi ei taha teda siia eestisse ja läti, aga see all stari "vigastust" ma kyll mingil juhul ei usu#18 kirjutas:nii et Brown ise valib siis omale mänge kus ta osaleda tahab ja kus mitte?jyrgen kirjutas:et nagu miks ta siis lätis pole käinud yldse ja see all stari "vigastus" see oli ikka puhtalt mitte viitsimine ju
ookay..
Mina olen mänguks valmis ja kui Kriisa and company on valmis alates avavilest siis võib seal saalis ilus õhtu tulla.Homme on aeg lõpetada see Zalgirise aeg.Neil nüüd mäng taga,pikk bussi reis ja nagunii tulevad mütsiga lõõma.See on meie võimalus neid nõelata.Piisab hetkel sellest.Ah jah,vilemehed võiksid ka samad olla,saame vähemalt koduvilet.Mida tigetamaks Zalgirise mängijaid ajada,seda parem meile.
YNWA