Kodulehe arutelu - head, vead ning mõtted
Mängijatest võiks ka juttu olla.Nimetame seda asja siis nagu Online intervjuu,kus fännid saavad teatud ajal küsimusi esitada mängijale...oleks huvitavam.Hooaeg pikk,mängijaid palju,las siis räägivad mis elust arvavad.
Teiseks võiks arhiivis rohkem materjale olla.Ma mõtlen rohkem mängude kohta....Eurosarjad,BBl näiteks.Oleks hea võrdlus millise skooriga lõppes mäng Zalgirisega aastal nt.2005 ja nüüd.Kes skooris jne.Sama asi võiks ka olla mängija tutvustuse juures olla,et tahtmise juures leiad ka vanemate aastate statistikat.
Kolmandaks on Online värk.Eelmine hooaeg pani BBL oma tihti pange ja ULEB jooksis koguaeg kokku.Niimõnigi kord aitas hädast välja just vastas meeskonna koduleht,kus pakuti omapoolset Online ülekannet.(Ludwik,Riia ASK).Pole seda eriti uurind aga arvan,et paljudel klubidel on see varjand olemas.Hetkeks aitab küll...Edu siis nuputamisel.
Teiseks võiks arhiivis rohkem materjale olla.Ma mõtlen rohkem mängude kohta....Eurosarjad,BBl näiteks.Oleks hea võrdlus millise skooriga lõppes mäng Zalgirisega aastal nt.2005 ja nüüd.Kes skooris jne.Sama asi võiks ka olla mängija tutvustuse juures olla,et tahtmise juures leiad ka vanemate aastate statistikat.
Kolmandaks on Online värk.Eelmine hooaeg pani BBL oma tihti pange ja ULEB jooksis koguaeg kokku.Niimõnigi kord aitas hädast välja just vastas meeskonna koduleht,kus pakuti omapoolset Online ülekannet.(Ludwik,Riia ASK).Pole seda eriti uurind aga arvan,et paljudel klubidel on see varjand olemas.Hetkeks aitab küll...Edu siis nuputamisel.
YNWA
Eile kustutasin natuke vanasid teemasid ära ning täna vaatan edasi seda asja. Postituse pikkuse koha pealt nõustun, et peaks olema vähemalt 10 tähemärki. Kuidagi väga palju on lihtsaid ''ok'' postitusi tekkinud.andy72o kirjutas:Mind häirib rohkem see,et liialt kergelt tehakse uus teema,ei viitsita enam vaadata,kas sellist teemat ka enne on.Näiteks see kõige uuem teema:Hooaja piledid.Sellest samast asjast on kolm või neli teemat tehtud.Teine puudutab Kalevi fänni staffi.Võiks ikka küsimused ühe alla panna aga ei,ikka viis-kuus on juba praegu tehtud.Väike muutatus võiks ka toimuda selles kui tõsta NBA,Euroliiga ja Eesti koodise teemad uude kohta.Tähendab teiste kossu teemade juurde.
Ma ei tea kelle kapsa aeda seda hala visata(admin või mode)aga üld kokkuvõttes teete head tööd.
Üks veel:Postituse pikkus võiks olla vähemalt 10 kirjatähemärki,siis kaovad ka sisutühjad jamad ära.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Mina arvan, et foorum vajaks veel kahte kolme moderaatorit. Demarr on küll tubli, aga neid anonüümseid kasutajaid ja pooletoobiseid vendi on siia nii palju tekkinud, üritad tekstist midagi leida, vastu vahib ainult mõtetu mula sõnavabaduse, Kambala ja kes teab mille üle veel. Mingi mode on foorumis veel, Pome, aga tema tegemiste kohta ei oska nagu midagi öelda, pole minuarust just kõige aktiivsem tüüp.
- kalevcramo
- Kasutaja
-
- Kasutaja