Loodan ise ka ,et nii läheb ,kuid kordan veelkord ,et Rockil on kuradima moodi koguaeg õnne ,millest Kalev/Cramol siiamaani puudus on olnud:)karl890 kirjutas:Ütlen ausalt rockil pole santsi..! Mehed vihaseks aetud ja teavad, et kui mängivad meeskondlikult ja hea hingamisega tehakse rockile iga kell 20+ punktiga!! See mis juhtus BBL-s oli üks väga must päev meie meestel! Aga mehed tahtmist täis ja näitavad veel mis klubi eesti parim!! Jätke meelde! 4-0 või 4-1 tuleb seeria! kalevile
KML Finaalid: BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock
-
- Kasutaja
Viimati muutis spartaklane, 12 Mai 2009, 01:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
- kalevcramo
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kalev lihtsalt PEAB võitma! ...ja kes ütleb, et Matici aegadest pole midagi muutunud, siis mina loeks juba BBL põhiturniiri 3ndat kohta märkimisväärseks edasiminekuks + Eesti meistritiitel ja võikski hooaja rahuldavaks lugeda
Ja kallid Rocki fännid.. Ausalt, mida te otsite siit? Kommenteerige neutraalselt.. vastasel juhul näitate üles lugupidamatust meie lemmik võistkonna vastu ja jätab teist provokaatorite mulje..
Vähem vaidlemist, rohkem asjalikku juttu!
Ja kallid Rocki fännid.. Ausalt, mida te otsite siit? Kommenteerige neutraalselt.. vastasel juhul näitate üles lugupidamatust meie lemmik võistkonna vastu ja jätab teist provokaatorite mulje..
Vähem vaidlemist, rohkem asjalikku juttu!
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Koomikud koos. Tänu teile saan ma tööl alati naerda
Aga üldiselt praegu on hooaeg 2008/2009 mitte 2007/2008. Seega ma ei näe põhjust miks tuletada eelmist hooaega meelde. Ning teiseks, pooled siin olevatest sissekannetest ei lähe teemasse. Siin peaks siiski arutama KML finaale, mitte BBL'i vmt. Kui ma tulen foorumisse, valin Eesti Korvpalli Meistriliiga, siis edasi KML Finaalid: BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock, siis ma ootan ka selle teemalist arutelu. Kui tahate kirjutada sellest, kes kelle fänn on, siis tehke juba uus topic selleks. Ei ole vaja igas erinevad topicus jälle välja tuua et ma olen Kalevi fänn, ma Rocki fänn või ma Eesti fänn
Aga üldiselt praegu on hooaeg 2008/2009 mitte 2007/2008. Seega ma ei näe põhjust miks tuletada eelmist hooaega meelde. Ning teiseks, pooled siin olevatest sissekannetest ei lähe teemasse. Siin peaks siiski arutama KML finaale, mitte BBL'i vmt. Kui ma tulen foorumisse, valin Eesti Korvpalli Meistriliiga, siis edasi KML Finaalid: BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock, siis ma ootan ka selle teemalist arutelu. Kui tahate kirjutada sellest, kes kelle fänn on, siis tehke juba uus topic selleks. Ei ole vaja igas erinevad topicus jälle välja tuua et ma olen Kalevi fänn, ma Rocki fänn või ma Eesti fänn
Ühend "Eesti korvpalli fänn" kirjutatakse nii ja ainult nii, kuid iseseisvalt "korvpallifänn" on kokku... nii palju siis eesti keelest. Aga tagasi teemasse tulles.... ma ütleks et see aasta sõltub see enamjaolt sellest, mida Kalev teeb, ja mida ta Rock'il teha laseb. Rock on viimasel ajal leidnud teatud stabiilsuse, ja ma ei kujuta küll hästi ette kuidas nende koostöö peaks ära lagunema... Kalev mängis aga BBL'i põhihooaja lõpu poole lausa suurepärast korvpalli, ent olulisel hetkel jooksis ikka meestel juhe kokku ja tehti teab mis lollusi. Kui Kalev suudab enda tipu lähedale tagasi jõuda, on neil väga hea võimalus võita... aga kas suudab?
-
- Kasutaja
Juhul kui seeria isegi Rockile läheb, siis mitte 4-0. Eelmise hooaja Kalevit ei saa selle hooaja omaga võrreldagi. Matici süsteem põhines serblastel, mis ei olnud eriti efektiivne. Vucinic kasutab seevastu ameeriklasi, see on palju efektiivsem. Mind huvitab kõige enam see, kas Kalevi poolelt saab mõni noor finaalseerias ka platsile, eelkõige pean ma silmas Veskit ja Kurbast. See teeks nende enesekindlusele head, ma arvan.Sanikidze kirjutas:Rockile jällegi see aasta 4-0
Peace:d