Jalgpalli EM 2012

Muud jutud (sh arvutimängud)
põrsas123
Kasutaja

Re: Jalgpalli EM 2012

Postitus Postitas põrsas123 »

Mina arvan,et võidab saksamaa,sest saksamaa palju sümpaatsem kui seda on hispaania.
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Kohe esimeses mängus on kohtunik niimoodi pildis, häbiväärne vilemees.
Kasutaja avatar
Fixer
Kasutaja

Postitus Postitas Fixer »

16 – Tonight’s referee Carlos Velasco Carballo dished out 16 red cards in just 19 games in La Liga this season. Strict.
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Väga hea EM-i esimene mäng, arvestades, et mõlemad suhteliselt lambivõistkonnad.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Venkud olid head. Meenutasid aastat 2008.

Taaaaaaaaaaaani !
YNWA
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Holland teeb Prantsusmaad.
põrsas123
Kasutaja

Postitus Postitas põrsas123 »

http://ohtuleht.ee/480962" onclick="window.open(this.href);return false;

Cristiano Ronaldo on ikka ülbe mees.
Portugal võiks alagrupis kolmandaks jääda,siis portugal ei pääse veerandfinaali ja ülbitseja Ronaldo suu ka mõneks ajaks kinni
cramo
Kasutaja

Postitus Postitas cramo »

põrsas123 kirjutas:http://ohtuleht.ee/480962

Portugal võiks alagrupis kolmandaks jääda,siis portugal ei pääse veerandfinaali ja ülbitseja Ronaldo suu ka mõneks ajaks kinni
Mu meelest on õige, et ta niimoodi räägib. Tra kõik vennad on pmst ju Messisse "armunud". Ridade vahelt loeb ju tegelikult ka selle välja, et ajakirjanikulegi ei istu see Ronaldo jutt ja annab mõista, et Portugal peab ennem edasi saama, kui Messit ja Argentiinat puutuda võib.
PS. Ei taha siin mingit Messi vs Ronaldo arutelu tekitada :)
K-A-I-M-O
Kasutaja

Postitus Postitas K-A-I-M-O »

põrsas123 kirjutas:http://ohtuleht.ee/480962

Ülbe? Kui vastas fännid ja ajakirjanikud sulle alatasa vihatuima vaenlase nime nina alla hõõruvad siis ei suuda keegi rahulikuks jääda. Pealegi on tema jutus ka tõtt. Messi ei suuda samuti end tähtsates mängudes realiseerida(Chelsea vs Barca).
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Minu arvamus on selline, et ei Messit ega ka Ronaldot ei saa pidada maailma parimateks, kui nad koondise eest midagi teha ei suuda tähtsatel turniiridel.
Vot sellised mängijad nagu Zidane, Xavi, Buffon ja brasside Ronaldo võivad end pidada maailma parimateks, sest nad on suutnud oma kuuluvust maailma tippu tõestada nii klubi eest kui ka koondise särgis EM või MM-i otsustavates mängudes.
Kasutaja avatar
kasutaja123
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas kasutaja123 »

Karl kirjutas:Minu arvamus on selline, et ei Messit ega ka Ronaldot ei saa pidada maailma parimateks, kui nad koondise eest midagi teha ei suuda tähtsatel turniiridel.
Vot sellised mängijad nagu Zidane, Xavi, Buffon ja brasside Ronaldo võivad end pidada maailma parimateks, sest nad on suutnud oma kuuluvust maailma tippu tõestada nii klubi eest kui ka koondise särgis EM või MM-i otsustavates mängudes.
Mario Gomez maailma parimaks!
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Ah olge nüüd, Ronaldo ei tule lihtaslt kriitikaga toime. Ott Järvela kirjuts hea loo Õhtulehte täna, millega ma täiesti nõus olen. Ronaldo on lihtsalt väike eit !
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

kasutaja123 kirjutas:
Karl kirjutas:Minu arvamus on selline, et ei Messit ega ka Ronaldot ei saa pidada maailma parimateks, kui nad koondise eest midagi teha ei suuda tähtsatel turniiridel.
Mario Gomez maailma parimaks!

Kusjuures Gomezt ka peeti veel isegi enne Saksamaa esimest mängu sel turniiril, pigem pudistajaks ja ebaõnnestujaks. Klubide eest on ta varem ka hästi mänginud, aga koondises pige feilinud.
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Täna siis Barca stiil vs iirimaa 0:0 .. ja Torres vs iirimaa 1:0..
Jumala mõtetu minu arust see Barca stiilis keerutamine seal ilma , et peale löödaks.. värava eest ka ei taheta lüüa nagu ...
Eesmärk ikkagi ju võimalikult palju värvavaid lüüa , mitte sööte anda :)
Ja kui pärast hispaanaia välja jääb kesise väravate löömisega, siis ainult selle Barca stiili pärast
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Soho kirjutas:Täna siis Barca stiil vs iirimaa 0:0 .. ja Torres vs iirimaa 1:0..
Jumala mõtetu minu arust see Barca stiilis keerutamine seal ilma , et peale löödaks.. värava eest ka ei taheta lüüa nagu ...
Eesmärk ikkagi ju võimalikult palju värvavaid lüüa , mitte sööte anda :)
Ja kui pärast hispaanaia välja jääb kesise väravate löömisega, siis ainult selle Barca stiili pärast
Pealelöögid värava raamidesse- 10 ja seda olukorras, kus vastane kaitseb 9 mehega kasti piiril. Et mis sa ütlesidki?
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Vasta