Jalgpalli EM 2012
Re: Jalgpalli EM 2012
Mina arvan,et võidab saksamaa,sest saksamaa palju sümpaatsem kui seda on hispaania.
Kohe esimeses mängus on kohtunik niimoodi pildis, häbiväärne vilemees.
16 – Tonight’s referee Carlos Velasco Carballo dished out 16 red cards in just 19 games in La Liga this season. Strict.
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
Väga hea EM-i esimene mäng, arvestades, et mõlemad suhteliselt lambivõistkonnad.
Holland teeb Prantsusmaad.
http://ohtuleht.ee/480962" onclick="window.open(this.href);return false;
Cristiano Ronaldo on ikka ülbe mees.
Portugal võiks alagrupis kolmandaks jääda,siis portugal ei pääse veerandfinaali ja ülbitseja Ronaldo suu ka mõneks ajaks kinni
Portugal võiks alagrupis kolmandaks jääda,siis portugal ei pääse veerandfinaali ja ülbitseja Ronaldo suu ka mõneks ajaks kinni
Mu meelest on õige, et ta niimoodi räägib. Tra kõik vennad on pmst ju Messisse "armunud". Ridade vahelt loeb ju tegelikult ka selle välja, et ajakirjanikulegi ei istu see Ronaldo jutt ja annab mõista, et Portugal peab ennem edasi saama, kui Messit ja Argentiinat puutuda võib.põrsas123 kirjutas:http://ohtuleht.ee/480962
PS. Ei taha siin mingit Messi vs Ronaldo arutelu tekitada
Ülbe? Kui vastas fännid ja ajakirjanikud sulle alatasa vihatuima vaenlase nime nina alla hõõruvad siis ei suuda keegi rahulikuks jääda. Pealegi on tema jutus ka tõtt. Messi ei suuda samuti end tähtsates mängudes realiseerida(Chelsea vs Barca).põrsas123 kirjutas:http://ohtuleht.ee/480962
Minu arvamus on selline, et ei Messit ega ka Ronaldot ei saa pidada maailma parimateks, kui nad koondise eest midagi teha ei suuda tähtsatel turniiridel.
Vot sellised mängijad nagu Zidane, Xavi, Buffon ja brasside Ronaldo võivad end pidada maailma parimateks, sest nad on suutnud oma kuuluvust maailma tippu tõestada nii klubi eest kui ka koondise särgis EM või MM-i otsustavates mängudes.
Vot sellised mängijad nagu Zidane, Xavi, Buffon ja brasside Ronaldo võivad end pidada maailma parimateks, sest nad on suutnud oma kuuluvust maailma tippu tõestada nii klubi eest kui ka koondise särgis EM või MM-i otsustavates mängudes.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Mario Gomez maailma parimaks!Karl kirjutas:Minu arvamus on selline, et ei Messit ega ka Ronaldot ei saa pidada maailma parimateks, kui nad koondise eest midagi teha ei suuda tähtsatel turniiridel.
Ah olge nüüd, Ronaldo ei tule lihtaslt kriitikaga toime. Ott Järvela kirjuts hea loo Õhtulehte täna, millega ma täiesti nõus olen. Ronaldo on lihtsalt väike eit !
kasutaja123 kirjutas:Mario Gomez maailma parimaks!Karl kirjutas:Minu arvamus on selline, et ei Messit ega ka Ronaldot ei saa pidada maailma parimateks, kui nad koondise eest midagi teha ei suuda tähtsatel turniiridel.
Kusjuures Gomezt ka peeti veel isegi enne Saksamaa esimest mängu sel turniiril, pigem pudistajaks ja ebaõnnestujaks. Klubide eest on ta varem ka hästi mänginud, aga koondises pige feilinud.
Täna siis Barca stiil vs iirimaa 0:0 .. ja Torres vs iirimaa 1:0..
Jumala mõtetu minu arust see Barca stiilis keerutamine seal ilma , et peale löödaks.. värava eest ka ei taheta lüüa nagu ...
Eesmärk ikkagi ju võimalikult palju värvavaid lüüa , mitte sööte anda
Ja kui pärast hispaanaia välja jääb kesise väravate löömisega, siis ainult selle Barca stiili pärast
Jumala mõtetu minu arust see Barca stiilis keerutamine seal ilma , et peale löödaks.. värava eest ka ei taheta lüüa nagu ...
Ja kui pärast hispaanaia välja jääb kesise väravate löömisega, siis ainult selle Barca stiili pärast
Pealelöögid värava raamidesse- 10 ja seda olukorras, kus vastane kaitseb 9 mehega kasti piiril. Et mis sa ütlesidki?Soho kirjutas:Täna siis Barca stiil vs iirimaa 0:0 .. ja Torres vs iirimaa 1:0..
“I know it when I see it” - Potter Stewart