Ma ei tea kas sul sama torrent, mis mul, aga igatahes oli Crack kausta sees ka mingi .dll file. Copy see ka sinna samasse kausta, kus cracks ja siis peaks töötama.slick rick kirjutas:Tere.
Mul selline jant, et tõmbasin ja installisin ära mininovast. Crack oli ka iso-failis kaasas. Crackisin ära ja kui proovisin avada, siis "nba 2k10.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." See Send Error Report/Don't Send aken. Keegi oskab midagi soovitada ?
NBA Live 10 ja NBA 2K10
Viimati muutis Jukapuka, 18 Okt 2009, 19:49, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
Mine kausta Crack. Kopeeri sealt kõik failid. Mine Program failis -> 2k Sports -> NBA 2k10 ja paste sinna.
No offens aga kui ei saa hakkama mängude piraatse tõmbamisega siis tuleks orginaal mäng osta...
No offens aga kui ei saa hakkama mängude piraatse tõmbamisega siis tuleks orginaal mäng osta...
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
-
- Kasutaja
Täpselt sinna oligi koer maetud. Ole sa tänatud.Jukapuka kirjutas:Ma ei tea kas sul sama torrent, mis mul, aga igatahes oli Crack kausta sees ka mingi .dll file. Copy see ka sinna samasse kausta, kus cracks ja siis peaks töötama.slick rick kirjutas:Tere.
Mul selline jant, et tõmbasin ja installisin ära mininovast. Crack oli ka iso-failis kaasas. Crackisin ära ja kui proovisin avada, siis "nba 2k10.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." See Send Error Report/Don't Send aken. Keegi oskab midagi soovitada ?
Pole probleemi.
Ise olen nüüd jälle põhiviisikus tagasi ja viimased 2 mängu ilusti A+ peale tehtud. Eelmine mäng panin koguni 17 punkti.(pole küll palju[eriti osade statse vaadates], aga mnu jaoks kõige rohkem punkte NBA mängus. Mängin 5 minutiliste veeranditega).
Küsiks veel, et kuidas saab videosid saveida? Mis nupp täpsemalt? Ma üritasin igasuguseid nuppe klõpsida, aga midagi ei juhtunud. Tõmbasin lihtsalt J.R. Smithile rämeda crossoveri ja panin üle Nene pealt. Päris mõnus igatahes. Veel küsiks, et kui kõrged teil ratingud on? Mul miskipärast see üldse ei kasva. Alguses oli 41, nüüd 45.:/ Mis skillidega see kiiremini tõuseb?
Ise olen nüüd jälle põhiviisikus tagasi ja viimased 2 mängu ilusti A+ peale tehtud. Eelmine mäng panin koguni 17 punkti.(pole küll palju[eriti osade statse vaadates], aga mnu jaoks kõige rohkem punkte NBA mängus. Mängin 5 minutiliste veeranditega).
Küsiks veel, et kuidas saab videosid saveida? Mis nupp täpsemalt? Ma üritasin igasuguseid nuppe klõpsida, aga midagi ei juhtunud. Tõmbasin lihtsalt J.R. Smithile rämeda crossoveri ja panin üle Nene pealt. Päris mõnus igatahes. Veel küsiks, et kui kõrged teil ratingud on? Mul miskipärast see üldse ei kasva. Alguses oli 41, nüüd 45.:/ Mis skillidega see kiiremini tõuseb?
Eks ikka nende skillidega, mis rohkem maksavad ehk siis nendega, mis on tähtsamad sinu positsioonileJukapuka kirjutas:Pole probleemi.
Ise olen PG level 51. Hetkel on pooleli mägud Heati treeninglaagris...
Viimati muutis Mihkel111, 19 Okt 2009, 22:36, muudetud 1 kord kokku.