NBA 2K13
Re: NBA 2K13
Chris Smoove-i face ka nähtud siis Lõpuks.
Sooviks abi, ehk keegi teab lehekülge, kus saaks kontrollida läbi neti, kas NBA jookseb mu arvutil, tean et sellised test süsteemid on olemas, aga pole veel leidnud.
http://www.systemrequirementslab.com/cyri" onclick="window.open(this.href);return false;marxx762 kirjutas:Sooviks abi, ehk keegi teab lehekülge, kus saaks kontrollida läbi neti, kas NBA jookseb mu arvutil, tean et sellised test süsteemid on olemas, aga pole veel leidnud.
vahetati 45 sekundit enne veerandaja lõppu väljakule , taban kolmeseid 2/2 selle ajaga , siis vastaste pikk viskab korvi 4 sekundit enne veerandaja lõppu , võtan siis time-outi , treener ütleb - õnnitlen , teenisid endale koha pingile! mida **** ma valesti tegin?tabasin kolmeseid 2/2 , ühtegi mõõdaviset/pallikaotust ei teinud , minu vastu korve ei visatud.. wtf nagu?
ss
Pead paremini mängima.GO-CAVS kirjutas:vahetati 45 sekundit enne veerandaja lõppu väljakule , taban kolmeseid 2/2 selle ajaga , siis vastaste pikk viskab korvi 4 sekundit enne veerandaja lõppu , võtan siis time-outi , treener ütleb - õnnitlen , teenisid endale koha pingile! mida **** ma valesti tegin?tabasin kolmeseid 2/2 , ühtegi mõõdaviset/pallikaotust ei teinud , minu vastu korve ei visatud.. wtf nagu?
Ju treenerile ei meeldinud see, et sa time out-i võtsid .. endal ka nii juhtunud ;DGO-CAVS kirjutas:vahetati 45 sekundit enne veerandaja lõppu väljakule , taban kolmeseid 2/2 selle ajaga , siis vastaste pikk viskab korvi 4 sekundit enne veerandaja lõppu , võtan siis time-outi , treener ütleb - õnnitlen , teenisid endale koha pingile! mida **** ma valesti tegin?tabasin kolmeseid 2/2 , ühtegi mõõdaviset/pallikaotust ei teinud , minu vastu korve ei visatud.. wtf nagu?
Kas keegi saaks 2K13 originaal mängu folderist kuskile üles panna faili "png1451.iff". Lasin kogemata Luis Scolale 2K12 cyberface peale Ei leia netist kuskilt seda faili.
aga palun: http://www.upload.ee/files/2858873/png1451.iff.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Peaks olema originaal fail, sest kuigi ma olen osasi cyberface uuendanud, ei oleks nagu meeles, et Scola ka nende seas oleks olnud.
Peaks olema originaal fail, sest kuigi ma olen osasi cyberface uuendanud, ei oleks nagu meeles, et Scola ka nende seas oleks olnud.
Suured tänud!Jukapuka kirjutas:aga palun: http://www.upload.ee/files/2858873/png1451.iff.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Teab keegi kuidas ja kas üldse piraga onlines mängida saab ?
Hei!
Kas kuidagi on võimalik muuta erinevate tiimide "slidereid". Mure järgmine, mingil põhjusel on minu mängus Oklahoma ülemõistuse kõvaks tehtud. Finaali 2-s esimeses mängus on nad viskeid tabanud 80% ja 82% (mängin kõige raskema tasemega, 7min veerandajad). Võrdluseks: ida finaalis tegin Miamile ära 4-0, keskmiselt jäid mängu tulemused mina 100 - Miami 80-85
Oklahoma vastu on asi aga hullumeelne, esimeses 2s mängus on nad mulle pannud 115 ja 120 punni (ise olen jäänud omadega ikka 100p juurde), Durant tegi esimeses mängus ühe möödaviske ja pani 54p, teises 2 möödaviset ja 48p. Lisaks veel juurde lauad, mis esimeses 2s mängus on jäänud ca +15 oklahomale (s.h ca 10 ründelauda)
Oskab keegi aidata? Tahaks neil natukese kraane kinni keerata
Kas kuidagi on võimalik muuta erinevate tiimide "slidereid". Mure järgmine, mingil põhjusel on minu mängus Oklahoma ülemõistuse kõvaks tehtud. Finaali 2-s esimeses mängus on nad viskeid tabanud 80% ja 82% (mängin kõige raskema tasemega, 7min veerandajad). Võrdluseks: ida finaalis tegin Miamile ära 4-0, keskmiselt jäid mängu tulemused mina 100 - Miami 80-85
Oklahoma vastu on asi aga hullumeelne, esimeses 2s mängus on nad mulle pannud 115 ja 120 punni (ise olen jäänud omadega ikka 100p juurde), Durant tegi esimeses mängus ühe möödaviske ja pani 54p, teises 2 möödaviset ja 48p. Lisaks veel juurde lauad, mis esimeses 2s mängus on jäänud ca +15 oklahomale (s.h ca 10 ründelauda)
Oskab keegi aidata? Tahaks neil natukese kraane kinni keerata
Mind ajab kõige rohkem vihale lauavõitlus. Vastsed lihtsalt nopid ründelauast palle ja panevad need korvi tagasi. Samal ajal mu pikad lihtsalt vaatavad pealt.
Cramolaste needus .. isegi foorumi rahval samad probleemidtonii kirjutas:Mind ajab kõige rohkem vihale lauavõitlus. Vastsed lihtsalt nopid ründelauast palle ja panevad need korvi tagasi. Samal ajal mu pikad lihtsalt vaatavad pealt.
Kõige haigem on faking onlines, kui mängin näiteks Heatiga Lakersi vastu, siis mul on box-out juba tehtud, aga siis tuleb kuskilt Howard, kes võtab palli ära lihtsalt Jama on ka see, et see on iga koosseisuga samamoodi ehk siis kui Lakers mängib lühikese koosseisuga, siis võtavad ikka samahästi lauda teiste eest kui pikk koosseis.tonii kirjutas:Mind ajab kõige rohkem vihale lauavõitlus. Vastsed lihtsalt nopid ründelauast palle ja panevad need korvi tagasi. Samal ajal mu pikad lihtsalt vaatavad pealt.
kas omavahel mängimiseks peab olema ostetud cd-key vms? koduvõrgus tahaks mängida.