Ei tea mulle vähemalt ei avaldanud eriti suurt muljet see esimene video... vaatab mis LIVE näitab varsti tehakse E3 uksed lahti ju siis hakkab ka infot tulema
Duranti ei usu kuna ta Nba live tiimis..
Ma miskipärast kaldun arvama, et ikkagi mingid legendid on kaanel Mj on kindlasti ühel.. nii nagu eelmised 2 aastat.. ja selle ajani kuni 2K-l see leping temaga on on ta ka seal kaanel..
Kaanel peaks olema: Griffin, Rose ja Kobe...
See ämblik e. black mamba?
ise võtan seda loogikaga.. kuna seal 2k13 reklaamis on Need 3 meest, siis suht kindalt ka kaanel ..
Soho kirjutas:Duranti ei usu kuna ta Nba live tiimis..
Ma miskipärast kaldun arvama, et ikkagi mingid legendid on kaanel Mj on kindlasti ühel.. nii nagu eelmised 2 aastat.. ja selle ajani kuni 2K-l see leping temaga on on ta ka seal kaanel..
Kaanel peaks olema: Griffin, Rose ja Kobe...
See ämblik e. black mamba?
ise võtan seda loogikaga.. kuna seal 2k13 reklaamis on Need 3 meest, siis suht kindalt ka kaanel ..
Päris hea tundub olevat, aga jah need videod tunduvadki alati paremad, kui tegelikult asi toimib
Manuaalne põrke sööt pidi ka möngus olema, täitsa huvi tekkis, kuidas see toimima hakkab
imelik, mis pippenil viga on, ta nagunii neid mänge ei mängi, ma arvan, iga kasu tuleks tema puhul kasuks, aga jah... ei tea mis ta mõtleb, dream team rikutud :S