Vene oli see siiski .maik kirjutas:Kas see oli Eichfuss kes etv spordiuudiste korvpalli lõigu lõpus korvi all valges palli söötis?
Vaba teema (off-topic).
- kalevcramo
- Kasutaja
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
http://sport.delfi.ee/news/varia/muu/ar ... d=24525875
Minu jaoks ilmselt tänase päeva parim uudis, mul on Starman ja olen selle kanali tulekust alates Viasati omanikke kadestanud
Minu jaoks ilmselt tänase päeva parim uudis, mul on Starman ja olen selle kanali tulekust alates Viasati omanikke kadestanud
väga hea uudis, ootasin seda juba ammu.kasutaja123 kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/varia/muu/ar ... d=24525875
kui nüüd Viasat sport baltic hakkaks NBA'd ka näitama järgmine hooaeg, siis oleks väga super!!
Viimati muutis hans, 12 Juul 2009, 22:08, muudetud 1 kord kokku.
unista edasi nba ei hakka ikka näitama jäävad ikka euroliiga ja bundesliiga ma loodan et kantakse EM ja MM üle see suurem tõenäosushans kirjutas:väga hea uudis, ootasin seda juba ammu.kasutaja123 kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/varia/muu/ar ... d=24525875
kui nüüd Viasat sport baltic hakkab NBA ka näitama järgmine hooaeg, siis oleks väga super!!
Mis mõttes hullemaks? Minu jaoks, kes ma sõidan seda trassi suht tihti, küll jah. Aga üldjuhul loodan, et need kaamerad võtavad sealset hoogu maha. Vahepeal oli ikka suht julm see, mis seal toimus.marxx762 kirjutas:Ma ei kujuta ette kui paljudele see korda läheb et TLN-Tartu maanteele paigaldatakse 16 kiiruse kaamerat. Minuarust muudab see asja veelgi hullemaks kui see praegusel hetkel on. Igatahes väga nõme.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Samas, kui ennem tekkisid juba pikad autorongid kus esimene tiksub vaikselt 85km/h ja tema järel on 15 autot ja kui tekib võimalus möödasõita(sirge) aga kui kaamera on teeääres, siis tekib valik kas saan nüüd trahvi või ehk saaks mööda siis ongi paras jama, ning just siis hakatakse möödasõite sooritama hoopis enne kurve ja ning siis on avarii oht veel suurem, kuna sirgel kus on kaamera ei taha keegi mööda sõita.Patrioot kirjutas:Mis mõttes hullemaks? Minu jaoks, kes ma sõidan seda trassi suht tihti, küll jah. Aga üldjuhul loodan, et need kaamerad võtavad sealset hoogu maha. Vahepeal oli ikka suht julm see, mis seal toimus.marxx762 kirjutas:Ma ei kujuta ette kui paljudele see korda läheb et TLN-Tartu maanteele paigaldatakse 16 kiiruse kaamerat. Minuarust muudab see asja veelgi hullemaks kui see praegusel hetkel on. Igatahes väga nõme.
Loodan et mõistad mis öelda tahtsin:)
Mõistan küll. Eesti liikluskultuur on juba selline. Isegi lätis, Leedus ja Poolas suhtutakse teistesse teedel tunduvalt paremini. A`la tõmmatakse niivõrd paremale tee serva, et tagant tulev kiirem auto saaks vabalt mööda sõita, olenemata kas vastu tuleb keegi või mitte. Tänu sellele ei ole mingi probleem sõita nö. kolmes reas isegi kitsastel Poola teedel.
Samas on ainult aja küsimus, kui jõuavad Eestisse samad vahendid, mida välismaal kaamerate vastu kasutatakse.
Samas on ainult aja küsimus, kui jõuavad Eestisse samad vahendid, mida välismaal kaamerate vastu kasutatakse.
marxx762 kirjutas:Samas, kui ennem tekkisid juba pikad autorongid kus esimene tiksub vaikselt 85km/h ja tema järel on 15 autot ja kui tekib võimalus möödasõita(sirge) aga kui kaamera on teeääres, siis tekib valik kas saan nüüd trahvi või ehk saaks mööda siis ongi paras jama, ning just siis hakatakse möödasõite sooritama hoopis enne kurve ja ning siis on avarii oht veel suurem, kuna sirgel kus on kaamera ei taha keegi mööda sõita.Patrioot kirjutas:Mis mõttes hullemaks? Minu jaoks, kes ma sõidan seda trassi suht tihti, küll jah. Aga üldjuhul loodan, et need kaamerad võtavad sealset hoogu maha. Vahepeal oli ikka suht julm see, mis seal toimus.marxx762 kirjutas:Ma ei kujuta ette kui paljudele see korda läheb et TLN-Tartu maanteele paigaldatakse 16 kiiruse kaamerat. Minuarust muudab see asja veelgi hullemaks kui see praegusel hetkel on. Igatahes väga nõme.
Loodan et mõistad mis öelda tahtsin:)
Tallinn-Taru maantee on nii väikese liikluskoormusega, et neljarealiseks ehitamine oleks sulaselge priiskamine. Mõistlikum oleks ehitada iga 10 km. tagant 1 km-sed möödasõidutaskud.zero0 kirjutas:Lahendus on see, et ehitada Tallinn-Tartu maantee neljarealiseks.
Viimati muutis Patrioot, 14 Juul 2009, 19:41, muudetud 1 kord kokku.