Vaba teema (off-topic).
- kalevcramo
- Kasutaja
tõenäoliselt muudeti jah lihtsalt poolaja seisu kokkuvõtvat uudist.Egert kirjutas:Vaadake, mis kell Õhtuleht juba võitjat teadis:
http://img204.imageshack.us/img204/5899/saun.jpg
arvatavasti ikka veerandaeg, poolaeg küll 18min ei kestnudgreystone kirjutas:tõenäoliselt muudeti jah lihtsalt poolaja seisu kokkuvõtvat uudist.Egert kirjutas:Vaadake, mis kell Õhtuleht juba võitjat teadis:
http://img204.imageshack.us/img204/5899/saun.jpg
Ma ei saa aru kuidas saab ta MM-le saata ?Ta teeb seal Eestile häbi ainult !Sigmar kirjutas:Super , meie esi odaviskaja sai kirja X jälle Tubli poiss värnik....See asi muutub juba naljakaks xD Teist võistlust juba järjest nulli peal.
Tanel Laanmäe oli tubli !
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
Ma usun kh ,et vend peaks ikka päev enne EM-i võistlusi juuksuris ära käima , siis lendab oda äkki isegi 60 meetri peale...plix18 kirjutas:Ma ei saa aru kuidas saab ta MM-le saata ?Ta teeb seal Eestile häbi ainult !Sigmar kirjutas:Super , meie esi odaviskaja sai kirja X jälle Tubli poiss värnik....See asi muutub juba naljakaks xD Teist võistlust juba järjest nulli peal.
päev enne EM-i ??? ... no selleks ajaks kui järgmised Euroopa Meistrivõistlused tulevad on tal juba tagumikuni juuksed kasvanud!Sigmar kirjutas:Ma usun kh ,et vend peaks ikka päev enne EM-i võistlusi juuksuris ära käima , siis lendab oda äkki isegi 60 meetri peale...plix18 kirjutas:Ma ei saa aru kuidas saab ta MM-le saata ?Ta teeb seal Eestile häbi ainult !Sigmar kirjutas:Super , meie esi odaviskaja sai kirja X jälle Tubli poiss värnik....See asi muutub juba naljakaks xD Teist võistlust juba järjest nulli peal.
Esiteks prügikast oli siinpool, teiseks Lemps viskas oma asjad sinna aia alla ja nyyd üritas oma asju kätte saada oma haige seljaga ja kolmanaks mis selles niiväga halba on kui vanamees hoiab Saku Suurhallis puhtust ja korjab taarat oma kotti. Ongi koristajatel vähem tööd. Ning nagu sa tead on Lembit penskar ja elab Keavas. Eks sa proovi ise põhimõtteliselt igal mängul käija. Ega lempsil raha puuotsas ka ei kasvajyrgen kirjutas:Etvspordi videoklippis saab alates 25 sekist jälgida ka kalevi fänni Lempsi, kes taarat otsib prügikastist.
Ka mina ei ütle ühtegi halba sõna Lempsi kohta,on keegi näinud sellises vanuses meest kes niimoodi mingit klubi toetaks.RESPEKTFoxxx23 kirjutas:Esiteks prügikast oli siinpool, teiseks Lemps viskas oma asjad sinna aia alla ja nyyd üritas oma asju kätte saada oma haige seljaga ja kolmanaks mis selles niiväga halba on kui vanamees hoiab Saku Suurhallis puhtust ja korjab taarat oma kotti. Ongi koristajatel vähem tööd. Ning nagu sa tead on Lembit penskar ja elab Keavas. Eks sa proovi ise põhimõtteliselt igal mängul käija. Ega lempsil raha puuotsas ka ei kasvajyrgen kirjutas:Etvspordi videoklippis saab alates 25 sekist jälgida ka kalevi fänni Lempsi, kes taarat otsib prügikastist.
Viimati muutis #15, 01 Aug 2009, 22:52, muudetud 1 kord kokku.
Viimasel ajal on ta isegi täitsa lahedaks muutunud... aga kes teda muidu lähemalt tunnevad, teavad, et ega see mees eriti tore mees pole#15 kirjutas:Ka mina ei ütle ühtegi halba sõna Lempsi kohta,on keegi näinud sellises vanuses meest kes niimoodi mingit klubi toetaks.RESPEKTFoxxx23 kirjutas:Esiteks prügikast oli siinpool, teiseks Lemps viskas oma asjad sinna aia alla ja nyyd üritas oma asju kätte saada oma haige seljaga ja kolmanaks mis selles niiväga halba on kui vanamees hoiab Saku Suurhallis puhtust ja korjab taarat oma kotti. Ongi koristajatel vähem tööd. Ning nagu sa tead on Lembit penskar ja elab Keavas. Eks sa proovi ise põhimõtteliselt igal mängul käija. Ega lempsil raha puuotsas ka ei kasvajyrgen kirjutas:Etvspordi videoklippis saab alates 25 sekist jälgida ka kalevi fänni Lempsi, kes taarat otsib prügikastist.