KalevRuus kirjutas:Ma ka ei sa aru ka sellest kriitikast, et miks Veski võeti? pole ju Soku süü, et A-koondise nimekirjas pole mitte ühtegi puhast tsentrit kui mitte päris sel tasemel ja varsti 30-seks saav Makke välja jätta. Näiteks Veski võimalused A-koondisse saada on kindlasti suurem kui Saksal sest viimasel on lihtsalt liiga palju konkurente ees, kes temast paremad.
Aga kokkuvõttes vahet pole, nagunii trennis näidatu ja kontrollmängude põhjal lõplik koondis kinnitatakse. Mida rohkem mehi võimaluse saab, seda parem.
Ma ei viitsi sellel teemal enam jahuda, aga asi on lihtsalt selles, et mõned meie varateismelised kommentaatorid on loonud endale ikooni või antijumala Viljar Veski näol, kelle kaela võib kirjutada ntx kõik Kalevi või Eesti koondise kaotused sõltumata sellest, kuidas Veski mängis või kas ta üldse selles mängus osales. Tõenäoliselt pole nad näinud kunagi ühtegi Veski mängu, rääkimata treeningus. Ja kui juhtumisi isegi juhtuvad nägema ja kui Veski mängu pääseb, siis ootavad näpp suus, silmad hiilgavad peas, et ta ometi mõne käki kokku keeraks, et siis saaks ennast välja elada. See on küll rohkem meditsiiline probleem, aga ikkagi häiriv. Lolli juttu on alati häiriv lugeda.
Kui treenerid otsustasid ta A-koondise kandidaatide hulka edutada, siis olid neil olemas selleks omad põhjused. Puhast tsentrit ju tõepoolest pole, ega Makkegi on rohkem hädatsenter, kes sobiks rohkem PF mängima. Muuseas, Kitsingul ma samuti puhta tsentrina tuleviku ei näe. Kas Veski või Monty (pigem siiski esimene) ka lõpuks A-koondisesse pääseb või jääb ta hädatsenterile sparringupartneriks on omaette küsimus, aga millegipärast usaldan ma treenerite arvamust rohkem kui kommentaatorite oma, kes alles mõni aasta tagasi liivakastis mängisid. Oli v-olla karmilt öeldud, aga midagi ei ole teha, see pidev Veski-hüsteeria on ikka rõve kuulata