Kedžokoha pealt on mul kahtlusi, kuna ta on kaitses suht aeglane ja sitt tgelt, rünnakul ka vahest mustad päevad, tema asemel oleks mu arust super, kui saaks taltsi, siis oleks meil eriti pro'd ääremängijad: Müür, Keerles, Kangur, Viiask (äärena päris kasulik hea vormi juures) ja siis Talts.
Kui Arbet viskma ei hakka siis minema, aga oletame et hakkab, tema kõrvale eestist kas Gert Dorbek Joosep Pokla või Illimar Pilk( Matic tahtis teda mullu nt Kalevi).
Centri koha pealt olen ma Oskariga nõus, et ilmselt Atusvili või Veski, aga miskipärast arvan, et Kalev hakkab centrina Müüri rohkem kasutama

Kogu see tekst siis oletusel, et reed jätkab.
Tagameestest võiksid jätkata Kriisa, ent Sokus pole ma kindel nt mulle meeldiks sihuke must mees (jälle nimetan Darrell Mitchell) kes playmaker, viskab kolme ka hästi, Euroliigas nt 20/10 nelja mängus, seepärast et Sokk veelgi rohkem pingile ei jääks võiks ta mu arust välismaale minna..mõnda korralikku ULEBi klubisse..mitte muidugi et midagi tema vastu oleks, aga lihtsalt..
Nii et siis välismaalasi vaid 3? Reed, Atusvili (kui tuleb) ja siis nt Mitchell. Samas ei välista ka Kedžo või Pelkici jätkamist, sest eriti viimaselt on enesekindlus võetud, aga hooaja algul pani suht pro'lt.