Haha, päeva nali ja feil üheskoos!Stat kirjutas:Cramo peatreener
Eesti korvpalli meistriliiga 2011/12
Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2011/12
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Jep.Lugesin sumo ja nüüd vaatan ,et hoopis sulo.Väga markBawse kirjutas:Haha, päeva nali ja feil üheskoos!Stat kirjutas:Cramo peatreener
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Toome on makaraontšik, muud pole midagi öelda
Aga jah, Joosepiga on tsipa kehvasti veel, ega hiljutised vigastused teda vähem softimaks ei tee, ikka vastupidi.
Ja sealjuures kindlasti liiga pehmeks keedetud makaron.Egert kirjutas:Toome on makaraontšik, muud pole midagi öelda
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
TRA., siin saab liiga palju huumorit!!!!
-
- Kasutaja
Oli näha, et see mees ei viitsinud mängida. Mind nii häiris see, et Kuusmaa ei mängitanud Riisi ja Kitsingut üldse. Hooaja alguses ju lubati suurelt, et KML mänge mängitakse vahetusmeestega rohkem.
Niipalju kui mina aru olen saanud, siis jutt käis välismängudest.väike-tamma kirjutas:Oli näha, et see mees ei viitsinud mängida. Mind nii häiris see, et Kuusmaa ei mängitanud Riisi ja Kitsingut üldse. Hooaja alguses ju lubati suurelt, et KML mänge mängitakse vahetusmeestega rohkem.
-
- Kasutaja
Aga mina rääkisin tänasestcramo kirjutas:Niipalju kui mina aru olen saanud, siis jutt käis välismängudest.väike-tamma kirjutas:Oli näha, et see mees ei viitsinud mängida. Mind nii häiris see, et Kuusmaa ei mängitanud Riisi ja Kitsingut üldse. Hooaja alguses ju lubati suurelt, et KML mänge mängitakse vahetusmeestega rohkem.
Toome hüüdnimi on ikka Joss nagu olnud, nüüd siis Sulo?
Vaevalt nüüd asi ka päris viitsimatuses oli, pigem pakun, et mees pole veel sellises vormis, et pärast nädalavahetuse reisi olla jälle väljakul pikemalt. Kitsing peab nüüd tõestama.
Vaevalt nüüd asi ka päris viitsimatuses oli, pigem pakun, et mees pole veel sellises vormis, et pärast nädalavahetuse reisi olla jälle väljakul pikemalt. Kitsing peab nüüd tõestama.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
-
- Kasutaja
Ma ei mõelnud üldse tema mänguajast, vaid sellest mida tema mäng välja näitas. Pm ainult lonkis väljakul ja pani korvi alt ühe ässa.Rix kirjutas:Toome hüüdnimi on ikka Joss nagu olnud, nüüd siis Sulo?
mina tean pärispikka aega teda hüüdnimejärgi mis oli sulo.
-
- Kasutaja
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... 4&l=fplead" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ma ei saand su küsimusest hästi aru, Rakvere Tarvas ja tähtis mäng?"
"Ma ei saand su küsimusest hästi aru, Rakvere Tarvas ja tähtis mäng?"
-
- Kasutaja
Kui tahad Eesti esiklubi olla, siis nagu peakski nii mõtlema
KML-EUROCUP-VTB
-
- Kasutaja
Egert sa cramo vs ttü mängu highlighte kätte saanud ?:(
Mõtled vist Tallinna Kalevi mängu. Ei ole jah. Hetkel laeb alla, hiljemalt homseks on ülevalhuh im kito kirjutas:Egert sa cramo vs ttü mängu highlighte kätte saanud ?:(