Kodulehe arutelu - head, vead ning mõtted
- kalevcramo
- Kasutaja
Ei noh, moderaatori ülesandeks on ikkagi kord päevas leida see aeg, et käia foorum korra üle ja offtopic või vananenud teemad kustutada. Kui sa oled moderaator, siis on see sinu töö, ja sellepärast peadki sa justnimelt iga päev võio ülepäeva arvutis käima. Moderaatoriks hakatakse vabatahtlikult, kui inimesele see ei sobi võib ta oma ameti kellegile edasi anda.
Kas ma tõesti panin tähele, et keegi on ära kustutanud mingi teema käigus tekkinud arutelu mis järgnes kellegi ettepanekule lubada postitada ainult registreeritud kasutajatel? Kui see on nii siis ma olen selles foorumis küll veidi pettunud... see et kellelgi mingid erimeelsused on ei tähenda et kohe tuleks kõik ära kustutada eksju... las rahvas arutab, ehk jõuab isegi mingi kokkuleppeni
-
- Administraator
Mina puhastasin "kalevi koosseisu" topicut täiesti teemavälisest jutust ja üksteise kallal nokkimisest. Võimalik, et need postitused olid seal (ei mäleta). Igatahes kõigi arvamused ja ettepanekud on loomulikult teretulnud, kuid see kõik paluks esitada siiski vastavas teemas. Muidu läheb liiga segaseks läbuks ära...
-
- Administraator
Ettepanek siis foorumi suhtes:
Postitused võiksid muutuda loetuks alles pärast seda kui kasutaja neid lugenud on, mitte mingi aeg pärast seda kui ta foorumit külastab. Seda sellepärast, et vähemalt minul oleks küll huvi enam-vähem kõiki siin tehtud postitusi lugeda, aga iga kord kõiki korraga ei jõua ja siis võib jääda mõni huvitav info/mõte/arutelu lugemata. Kes mõnda teemat lugeda ei soovi, nende jaoks on juba foorumi avalehel "Märgi kõik teemad loetuks".
Postitused võiksid muutuda loetuks alles pärast seda kui kasutaja neid lugenud on, mitte mingi aeg pärast seda kui ta foorumit külastab. Seda sellepärast, et vähemalt minul oleks küll huvi enam-vähem kõiki siin tehtud postitusi lugeda, aga iga kord kõiki korraga ei jõua ja siis võib jääda mõni huvitav info/mõte/arutelu lugemata. Kes mõnda teemat lugeda ei soovi, nende jaoks on juba foorumi avalehel "Märgi kõik teemad loetuks".
Tekkis kodulehe kohta selline küsimus, et miks ei ole rosteris kirjas Indrek Kajupanki?. Kuigi trükkides sisse http://www.bckalev.ee/mangijad.php?id=11 on mees täitsa olemas. BBL-i kodulehel on ta ju nimekirjas. Kas tal siis pole lepingut veel vms?