Jalgpalli EM 2012
Re: Jalgpalli EM 2012
Sa mängu ka vaatad või ainult statsi?
Asi ei ole statsis ju. Hispaania (barca) mängustiil eeldab, et palli hoitakse võimalikult palju, tõmmatakse kaitse positsioonidest välja ja pääseda liinide vahele. Kui vastane seda ei tee, tuleb üritada sööduga mängida, sest kaitse ja poolkaitse on väga kõrgel- tambid peale, lööd mmeste blokki, on kiire kontra tulemas ja seda olukorras, kus kaitse on kõrgel. Seetõttu ei saagi niimoodi peale tampida, et silmad kinni ja...eriti veel esimesel poolajal, kus vastase värav paneks nad päris umbkaitsesse. kannatlik tuleb olla.Soho kirjutas:Sa mängu ka vaatad või ainult statsi?
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Vb on asi minus, aga eelmistel suurturniiridel on Hispaania mängus nagu rohkem tuhhi olnud.
Ma arvan, et asi on selles, et Villa on ikkagi Hispaanial puudu, kes neid võimalusi tavaliselt rohkem ära lööb. Miski on nagu praegu neil puudu.
Ma arvan, et asi on selles, et Villa on ikkagi Hispaanial puudu, kes neid võimalusi tavaliselt rohkem ära lööb. Miski on nagu praegu neil puudu.
Hispaania ei = Barca, jumal tänatud.
Täna tõigi võidu Hispaania mäng.. Barca mäng ei toonud mingit tulemust ja see viib ka põhja, kui seda edasi proovitakse Kui Barca stiilis edasi pannakse on veerandfinaal Hispaania lagi ka.. sest paljud tiimid teavad juba , kuidas selle stiili vastu mängida ..ehk kõrge press peale ja mitte lasta lühikest söötu teha.
Selleks , et väravad tuleks tuleb ründajatele palli mängida.. mitte seal keskväljal sööta ja mitte teha välja ründajast, kes suht tühja otsib võimalust..
Torres pidevalt näitas , et andke palli ja otsis positisiooni , aga ei antud sinna palli enamasti, kuna Barca mehed tahtsid palliga läbi värava joosta lihtsalt :d
Selleks , et väravad tuleks tuleb ründajatele palli mängida.. mitte seal keskväljal sööta ja mitte teha välja ründajast, kes suht tühja otsib võimalust..
Torres pidevalt näitas , et andke palli ja otsis positisiooni , aga ei antud sinna palli enamasti, kuna Barca mehed tahtsid palliga läbi värava joosta lihtsalt :d
Kas keegi teab mis lauluga on tegemist, kui meeskonnad tulevad väljakule enne hümne. Mingine instrumenaal looga on tegemist.
Pole 100% kindel, aga äkki Two Steps from Hell - Heart of Courage
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
ei ole paraku see, aga huvitav lugu on siiskiFixer kirjutas:Pole 100% kindel, aga äkki Two Steps from Hell - Heart of Courage
Soovitan sul saata küsimusena sinna erri vaheajal. Ehk oskavad stuudios olevad isikud sellele vastata.
BC KALEV/CRAMO
Mingi 5 küsimust sinna saatnud, mingi üle 10k inimese hulgast küllaltki raske löögile saada, olgem ausad. Enamus mis valitakse on täiesti lambised küsimused, aga samas ma ei imesta ka kui Kaljuveer ise neid välja valib sealt.
Kreeka suudab ikka üllatada ...
Kreeka suudab ikka üllatada ...
Võibolla mõtlesid Chicago Bullsi intro laulu, olen seda kuulnud sealmarxx762 kirjutas:ei ole paraku see, aga huvitav lugu on siiskiFixer kirjutas:Pole 100% kindel, aga äkki Two Steps from Hell - Heart of Courage
Saksa on hea ja millegipärat arvan, et teiselt poolt keerutab oma 4-6-0 taktikaga finaalivastaseks Hispaania.
YNWA
Hispaania poole pealt võiks Mata ka mängida saada. Ta juba annaks mõne läbisöödu Torresele ma usun, Chelseas kokku mänginud mehed ju..