kellelt sa seda pakki tahad ?spartaklane kirjutas:Jah tõesti oleks isegi tore ,kui Reedel korraliku paki saaks,sest see peaks ka juhtkonnale saatma mingi sõnumi,et asi on mäda.

kellelt sa seda pakki tahad ?spartaklane kirjutas:Jah tõesti oleks isegi tore ,kui Reedel korraliku paki saaks,sest see peaks ka juhtkonnale saatma mingi sõnumi,et asi on mäda.
Alex kirjutas:Saan aru küll. Su postituses point sees.
Mul endal lihtsalt lõi emotsioon lakke kogu selle mõla taustal (oluline/mitte oluline). Ma kui fänn pean ka trippi maksumise peale mõtlema ja kahe päevane reis ei tule mitte odav...Ning kui mõni veel räägib külaturniirist siis tekkib küll küsimus, wtf ma sinna ronin. Tartlastel kogemusi küll, las mängivad siis kinniste uste taga.
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Vene läheb küll Kalevisse, küll aga TTÜ/Kalevisse.theundertaker kirjutas:vene võiks tulla kalevisse mängima oleks 1 mees veel olemas
Tõmba see alla:Asjaajaja kirjutas:Vene läheb küll Kalevisse, küll aga TTÜ/Kalevisse.theundertaker kirjutas:vene võiks tulla kalevisse mängima oleks 1 mees veel olemas
Btw. kas tänast mängu on võimalik internetis ka jälgida?
see fail seal ju tühi ehk selgitaksid kuidas seda pilti seal näebEgert kirjutas:Tõmba see alla:Asjaajaja kirjutas:Vene läheb küll Kalevisse, küll aga TTÜ/Kalevisse.theundertaker kirjutas:vene võiks tulla kalevisse mängima oleks 1 mees veel olemas
Btw. kas tänast mängu on võimalik internetis ka jälgida?
http://rapidshare.com/files/420932112/LTU_VSB_-_VS.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaatamiseks on vaja VLC playerit.