Tekkis siuke kysimus,et kui vaadata mängijate statistika tabeleid siis seal sees olevad nimed on päris sassis.Oleks hea kui mängijad oleksid tabelisse paigutatud punktide järgi(Nagu on BBL tabelis).Oleks parem vaadata,kui need nimed oleks õieti.Ettetänades MrBcKalev.
Minuarvates võiks ma Kalevi kohta uudiseid leida kiiremini bckalev.ee lehelt , mitte kuskil delfist , sellesmõttes et Kalevi enda lehele jõuaks uudised selgemalt ja kiiremalt .
Varem oli nii et Delfi kirjutas 2 päeva ennem ja alles siis ilmus uudis Kalevi lehele , Kalevi leht peaks nagu ikka esimene olema.
BigMac kirjutas:Minuarvates võiks ma Kalevi kohta uudiseid leida kiiremini bckalev.ee lehelt , mitte kuskil delfist , sellesmõttes et Kalevi enda lehele jõuaks uudised selgemalt ja kiiremalt .
Varem oli nii et Delfi kirjutas 2 päeva ennem ja alles siis ilmus uudis Kalevi lehele , Kalevi leht peaks nagu ikka esimene olema.
Siin foorumis võiks olla limiit palju kasutaja saab päevas postitusi teha, näiteks 15 piisaks täiesti, alati saab ju oma postitust ka muuta, mida väga vähe kasutatakse kahjuks. Tundub, et mõne jaoks on omaette eesmärk oma postitused lihtsalt ära teha. Sellega seoses aga on raske väärt mõtteid leida. Ma ei ütleks, et asi veel väga hull on aga siiski on teemad sellised laialivalguvad. Samuti olen nõus sellega, et postitada saaks vaid registreerunud kasutaja.
Viimati muutis gametime, 09 Nov 2008, 12:46, muudetud 1 kord kokku.
Kas fännid pole mõelnud intervjueerida kalevi meeskonda?Saaks terve hooaja jooksul meeskonna tervikuna läbi intervjueerida. Fännid saaksid ka ise küsimusi esitada ja siis inimene, kes seda intervjuud läbi viib valib ise parimad küsimused välja!