Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25
Korvpall24 intervjuust Kuusmaaga paljastuvad minu arvates üsna selged puudujäägid Viimsi kontseptis.
Fantasy küsimus: kui Sulle antakse valida paar meest, siis keda Viimsisse juurde võtaksid?
Mulle väga meeldiks mängida mängumehega, kelle nimi on Omar El-Sheikh ja ma väga sooviksin talle alley-oop‘e anda. Meil kahjuks ei ole kedagi, kellele pidevalt saaks riputada. No Kristjan Kokale saab vahepeal riputada, aga seda juhtub harva. Siis sooviksin meeskonda ühte vana head mängujuhti, nagu näiteks Rait-Riivo Laane. Kedagi, kellel on kogemust. Ma õppisin eelmisel hooajal Oliver Suuroru kõrvalt ka väga palju. Nüüd on meil selline auk, et ei ole kellegi kõrvalt õppida. Nüüd pean ise toime tulema ning ise olema see, kes õpetab.
Fantasy küsimus: kui Sulle antakse valida paar meest, siis keda Viimsisse juurde võtaksid?
Mulle väga meeldiks mängida mängumehega, kelle nimi on Omar El-Sheikh ja ma väga sooviksin talle alley-oop‘e anda. Meil kahjuks ei ole kedagi, kellele pidevalt saaks riputada. No Kristjan Kokale saab vahepeal riputada, aga seda juhtub harva. Siis sooviksin meeskonda ühte vana head mängujuhti, nagu näiteks Rait-Riivo Laane. Kedagi, kellel on kogemust. Ma õppisin eelmisel hooajal Oliver Suuroru kõrvalt ka väga palju. Nüüd on meil selline auk, et ei ole kellegi kõrvalt õppida. Nüüd pean ise toime tulema ning ise olema see, kes õpetab.
Ja mitte ainult Viimsi kontseptsioonis, vaid ka üleüldistelt klubides, kellele meeldib rõhutada noorte arendamist. Kasvõi Audentese näitel vaatan ma hirmuga, et ühest küljest kogutakse justkui aastakäikude helgemad pead enda juurde kokku, aga siis juhtub nii, et osad neist lükatakse oma tavapäraselt positsioonilt olude sunnil hoopis korvi alla mürama. Ma saan aru, et kõik maksab (eriti pikad välismängijad) ning raha ei ole tänasel päeval mitte kellelgi, aga no vähemalt mulle tundub selline teatud noorte solgutamine raiskamisena.NoName kirjutas: ↑04 Nov 2024, 11:24 Korvpall24 intervjuust Kuusmaaga paljastuvad minu arvates üsna selged puudujäägid Viimsi kontseptis.
Ka Viimsi puhul oleks keskkond noortele ilmselt arendavam, kui Pajici kõrvale oleks vahendeid (ja soovi) veel üks pikk tuua. Treeningud oleksid kvaliteetsemad, rohkemad mängijad saaksid oma naturaalsel positsioonil mängida ning mängud oleks tõenäoliselt pikemalt tasavägisemad.
Kui võtta eelmise hooaja play-off mängud ja tänane mäng Ventspilsiga, siis Raplale ikka istuvad need hullumeelsed mängud. Ma ise nägin suht põgusalt seda aga kohe torkas silma, et Eelmäel läks õnneks selle hüppeliigese vigastusega vist ikka- täna igastahes rassis 28minutit väljakul.
Raplal 43 vabaviset ja Ventspilsil 22 on ka päris uskumatu näitaja, kas kohalik koduvile on lõpus pead tõstmas või siis mängitigi nii palju agressiivsemalt rünnakul?
Raplal 43 vabaviset ja Ventspilsil 22 on ka päris uskumatu näitaja, kas kohalik koduvile on lõpus pead tõstmas või siis mängitigi nii palju agressiivsemalt rünnakul?
Vaatasin vaid episoodiliselt viimaseid minuteid ja juppe lisaajast, seega ei tea kui intensiivne see mäng olid, kuid see kestis siiski 2 lisaaega ning Ventspils tuli kohale vaid 9 mehega. Seega Viimsil on raske tahta paremat olukorda, kus proovida Ventspilsi täna õhtul kodus hammustada.
Muidugi Viimsil endal on ka koosseisuga palju probleeme. Kuusmaa ja Reinart olid Cramo vastu üles antud. Intervjuude põhjal eeldaks, et Reinart veel pole mängukõlblik, kuid ehk saavad Kuusmaad kasutada?
Muidugi Viimsil endal on ka koosseisuga palju probleeme. Kuusmaa ja Reinart olid Cramo vastu üles antud. Intervjuude põhjal eeldaks, et Reinart veel pole mängukõlblik, kuid ehk saavad Kuusmaad kasutada?
Vaatasin lisaaega ja tundus, et Ausejs ja Randolph olid lõpus päris läbi. Zakis mängis samuti enda kohta suuri minuteid. Ei oska öelda, kas sõitsid otse mängule, kuid Rapla suuresti võhma pealt selle mängu ära võttis.Tondu kirjutas: ↑06 Nov 2024, 11:27 Vaatasin vaid episoodiliselt viimaseid minuteid ja juppe lisaajast, seega ei tea kui intensiivne see mäng olid, kuid see kestis siiski 2 lisaaega ning Ventspils tuli kohale vaid 9 mehega. Seega Viimsil on raske tahta paremat olukorda, kus proovida Ventspilsi täna õhtul kodus hammustada.
Vanags sai Saksa esiliigast kinga. Ei tulnud toime ja väidetavalt muidki probleeme. Vaevalt, et Kalevis ruumi, aga iseenesest huvitav mängija. Keegi Eesti klubidest võiks ju proovida üles korjata.
Tartul uus mees meeskonnas, Jamir Harris
https://www.facebook.com/share/p/wQKyg3xavvvmfHFL/?
Siit ka statistikat, eelmise hooaja 3 se % Portugali liigas on muljetavaldav
https://www.proballers.com/basketball/p ... mir-harris
https://www.facebook.com/share/p/wQKyg3xavvvmfHFL/?
Siit ka statistikat, eelmise hooaja 3 se % Portugali liigas on muljetavaldav
https://www.proballers.com/basketball/p ... mir-harris
Huvitav, kas Tartul jaguks ressurssi veel ka Jürgens meeskonda tuua, kui mees terveks saab?
Eks ta esmajoones sihib ilmselt välismaa diili, aga vigastusjärgselt ei pruugi see muidugi niivõrd kindel värk olla. Arvestades, et Eesti klubidel on kõigil eelarveseisud niivõrd pingelised, siis kodukamaral klubi leidmine ei pruugi ka lihtsaks osutuda.
Eks ta esmajoones sihib ilmselt välismaa diili, aga vigastusjärgselt ei pruugi see muidugi niivõrd kindel värk olla. Arvestades, et Eesti klubidel on kõigil eelarveseisud niivõrd pingelised, siis kodukamaral klubi leidmine ei pruugi ka lihtsaks osutuda.
Muudatustest veel. Toms Skuja on tagasi ja nagu viimaste mängude põhjal arvata oli, tähendab see seda, et kolmeks kuuks meeskonda toodud Akuel Kot'iga lepingut ei pikendata.
Raplas ka väike muudatus. Ratas enam põhitiimi pingile ei mahtunud ja saadeti esiliigasse ära. Eile tema 25p ja 8lp Rocki vastu siiski piisavaks polnud.
Raplas ka väike muudatus. Ratas enam põhitiimi pingile ei mahtunud ja saadeti esiliigasse ära. Eile tema 25p ja 8lp Rocki vastu siiski piisavaks polnud.
Keila KK suudab ühe poolaja kenasti mängus püsida, VEFi vastu 44:42. Halleri kolmesed 7/6 muidugi aitasid kaasa. Kui keegi suudaks Peemotile vabavisked selgeks õpetada, siis oleks võinud isegi suurem edu olnud. Ta on üsna terava jalaga ja võtab hästi vigu välja, aga kui sa neid ära ei viska ja need on tal tegelikult üsna lootusetud, siis pole sellest suurt abi.