Mõnes mõttes meeldiks mullegi kui kahe ülitugeva välissarja asemel oleks üks tugev ja üks selline, kus oleks võimalik ka tulemust teha. Teisalt, nagu olen varemgi arvanud, vabatahtlik taandumine oleks allaandmine. Kui järgmisel aastal saadaks läbi ussi m...i edasi, siis oleks see ikka väga kõva asi ja me kidaksime kõik selle otsuse heaks.michaelEP kirjutas:Minu jaoks on tänane seis asjade loomulik kulg. Millisel meeskonnal ei tekiks motivatsiooni kriisi, kui nädalast-nädalasse kaotatakse? Suur rumalus on mängida korraga kahte endale üle jõu käivat liigat, nii ununeb võitmine üldse ära ja koos sellega kaob ka enesekindlus. Tekib nõiaring.
Meie rahaliste võimaluste ja taseme juures on enam kui mõistlik mängida ikka ühe põhisarjane BBL-i ja selle kõrvale VTB või EuroCup, või mängida näiteks VTB ja kõrvale EuroChallengit.
Jäägem realistideks, meie eelarve juures (kusjuures, ei ole vahet, kas see on mõnel aastal 1miljon, mõnel 0,8 või mõnel 1,5miljonit eurot) ei ole võimalik konkureerida VTB-s ja EuroCupil kõrgete kohtade eest. Meie pärusmaaks jääb mõnel hoojala jackpot koosseis tõmmata ja selle arvel siis miks-mitte kunagi ka VTB-s play-offi jõuda. Kindlasti ei hakka see juhtuma igal aastal ja regulaarselt. Selleks, et püsivalt olla VTB-s edasipääsu nõudleja, peaks eelarve olema 2-3 miljonit. Seda raha, ei hakka me Eesti klubikorvpallis kunagi nägema.
Ma ise väga loodan, et hooaja lõppedes lastakse kõikidel leegionäridel minna (Elegari vast kinni ei hoia). Treenerite pingile ootaks kogemuste lisandumist kas abitreeneri või peatreeneri näol. Varrakust võib saada hea treener, hetkel on mees lihtsalt kogenematu
Loodan, et meeskonda õnnestub juurde tuua 2-3 eestlast - miks mitte Arbet, Hallik ja jumala eest kasvõi Joonas Järvelainen. Võtta juurde 4 leegionäri, kellest suurima palgaga peaks olema mängujuht, seejärel keskmängija (kes sobiks peatreeneri mänguplaani). Ülejäänud mehed võiksid olla 2-3 pos mängijad, kes eelkõige kaitses kõvasti seisavad
Liigadest meedliks mulle enim variant VTB+Eurochallenge (poleks midagi ka BBL ja EuroCup vastu, kuid see ebatõenäoline)
Ma ei nõustuks, et kõikidel leegionäridel peaks minema laskma. Elegar Elegariks aga Abbottile pole samuti põhjust suuri etteheiteid teha? Gibsonile samuti mitte aga siin jõuame komplekteerituse teemani, omaette küsimus on bamba vormis.