See müürseppa ja Kullamäe jutt on üpris utoopiline sest arvata võib ,et nagu nad ise ytlesid siis kui Eestisse jäävad siis Rocki ja lissalt ei usu seda et nad valetavad niimoodi.Aga kui serbia ääreryndaja tuleb mis siis arvatavasti tähendab number 4 positsiooni mängijat ,siis mulle tundub et matic loodab et müürsepp tuleb kalevisse et teda siin centrina kasutada...aga mine sa tia
KalevForever kirjutas:See müürseppa ja Kullamäe jutt on üpris utoopiline sest arvata võib ,et nagu nad ise ytlesid siis kui Eestisse jäävad siis Rocki ja lissalt ei usu seda et nad valetavad niimoodi.Aga kui serbia ääreryndaja tuleb mis siis arvatavasti tähendab number 4 positsiooni mängijat ,siis mulle tundub et matic loodab et müürsepp tuleb kalevisse et teda siin centrina kasutada...aga mine sa tia
Ma arvan, et see PF võib mängida ka C kohta, just nagu Burlacu.
Nüüd peab veel ootama, kuni SL Õhtuleht ennast uuendama hakkab.
Viimati muutis Demarr, 17 Aug 2007, 00:58, muudetud 1 kord kokku.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Kalevil ja Rockil mõlemal raha vähe ja nüüd üritavad Kullamäed ja Müürseppa omavahel üle maksta.Kullamäe ei lähe kohe kindlalt väljamaale ning laske Müürsepal minna sinna kui alega ei mängi.
tglt võiks olla nii et see mängija ameeriklane ma mõtlen võiks olla SG aga saab väga hästi ka mängu juhtimisega hakkama. siis oleks nagu 2in1 et uleb-is saab mängida PG kuna on harjunud kõrge tasemega ja bbl-is saavad kriisa ja sokk mängu juhtimisega hakkama ja see usa tyyp saab mängida SG-d
Mina eelistan puhast MÄNGUJUHTI, kes suudaks loogilisi lahendusi otsida ning suudaks hästi kiirrünnakuid ette näha ning sprinteritele sööta. Muidu on jälle nii, et Kangur ja Arbet aina sprindivad aga keegi ei sööda, tohutult palju lihtsaid punkte läks eelmisel hooajal nii kaotsi.