KalevRuus kirjutas:Rix kirjutas:Sa võid siin jaurama jäädagi sel teemal, kuid mina lähtun eelkõige emotsioonist ja seda pole Rock üldse pakkunud, esimese tõsisema meeskonna käest kole pakk ja ka Liepaja vastu oli pilt nutune. Ju siis see Rocki tase ongi. Minu meelest mitte, eelmine hooaeg andis igatahes lootust palju kõvemaks ja kui nii väga võrrelda tahad, siis neist viies mängus pole isegi seda, et võiks nt mõne mängija (noore) esile tõsta. Meh.
Ise oled oma jutu järgi erapooletu pilguga kossufänn. Tõesti alagrupist või lisaaja võidust Avtodori üle positiivseid emotsioone ei saanud? Kusjuures alles hiljuti tunnistasid isegi, et sellest koosseisust võeti maksimum ära.
BBLi teemaline vaidlus on muidugi tõsine vaimne onanism. Umbes, et minul on küll kuus senti pikk ja sinul ehk 6,2 aga selle eest on minul natuke jämedam ja vinne on mul ka mitu vähem. Mis siin vaielda? Cramo teeb VTBs supertööd, BBLis põruti räigelt. Rock täitis miinimumi mõlemas sarjas, EC eest võib ehk isegi kiita, samas BBLi play-offid oli selge pettumus.
Aga kurb on see, et olgu Balti liigas formaat ja osalejad millised iganes, tulemus on ikka sitt.
Jutt käis ja käib siin hetkel minu jaoks ainult BBList, ei sõnagi euromängudest. Võiks siiski diskussiooni jälgida enne, kui näpuga näidata.
Teisele poolele postist võiks vaba käega ja kogu hingest alla kirjutada, algkõrgus hüpati üle ja kõik.
P.S Jah, euromängudest oli siiski emotsionaalseid mänge, avtodori üle üks viimaste aastate parimaid üldse, eriti asjaolud, kuidas võit võeti. Võiks hea ära panna. Aga. Õudsalt tahaks näha Rocki puhul natuke suuremat ambitsiooni kõikidelt pooltelt ( Kullal seda jätkub, kuid see on selline optimistlik ambitsioon, mis rajatud lootusele, mitte reaalsele olukorrale), sest minu meelest näitasid eurosarja mängud seda, et selline tuumik vajaks min. kahte korralikku euroopa tasemel meest (Eesti oludes siiski leegionäri) juurde paarile positsioonile ja võiks vabalt mängida FF kohale ka nii, kui kõige kõige parem päev ei ole. Seekord tuli ikkagi otsustavates mängudes klassivahe sisse. Aga selle asemel ma kuulen ikka seda filosoofiat jne. Muidugi võib see olla kattevari, aga kui nt Tarvas suudab nt Rossi endale palgata supiraha eest, siis vist ei ole asi ainult rahas.