ma müttan d-leagues ikka krt igav mehed nii lahjad assiste ka annab saada panevad mööda xD
ja vabaviske kohta nii palju et kõige lihtsam on võtta mõne nba mängija oma ja siis kõigepealt harjutada selle nba mehega trainingus neid ja selgeks saada
mul käib jube pinda see, et ma olen PG ja d-leagues pannakse mind koguaeg SG peale, ja seal on tunduvalt raskem mängida. muidu 6 mängu tehtud ja rating on C+, kuigi kahes mängus oli raiting A ja ülejäänutes B või B+:)
Ricky kirjutas:mul käib jube pinda see, et ma olen PG ja d-leagues pannakse mind koguaeg SG peale, ja seal on tunduvalt raskem mängida. muidu 6 mängu tehtud ja rating on C+, kuigi kahes mängus oli raiting A ja ülejäänutes B või B+:)
Ma olen SF ja olen mänginud igat postistiooni peale C. Lakersi vastu pidin katma 6'5(200cm) tüübiga Pau Gasoli 7'0(213) ja Kobe't :S
Kristo kirjutas:Ma olen SF ja olen mänginud igat postistiooni peale C. Lakersi vastu pidin katma 6'5(200cm) tüübiga Pau Gasoli 7'0(213) ja Kobe't :S
Sa NBAs? Mis su statistika oli, mis su overall oli ja mitu mängu tegid d-leagues?
4 mängu mängisin Celticu eest
tehti minuga 10-day leping aga ei pikendatud ja nüüd tagasi d-league's
Overall on 53 statsid pole väga head sest enamus d-league mänge mängitud 5min veeranditega aga NBA's olid 20.6ppg, 5.2rpg, 8.0apg