http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=361784" onclick="window.open(this.href);return false;
Oeh, mul lihtsalt pole sõnu, aga Rock ei oskagi noori arendada, ju loodab Visnapuu järgmised 7 aastat veel Äraandijaga(Leppik) mängida. Ma arvan, et ma saan veel see hooaeg irooniaga vaadata kuidas ta Tarvases Veidemani teeb.
Vabandan sinu ees, Plix, et pole suutnud sulle ammu vastata, aga Rock on lihtsalt mu eluveest tühjaks imenud ja sa võib-olla ei usu, aga ükssarvi on Eesti metsades sama vähe kui Toddis talenti.
Korvpallis punkte saab ainult visates, selles ma sinuga nõustun, aga sellega käib kaasas väike ebameeldiv, isegi tühine, varjupool - sisse tuleb visata. Toon näiteks sulle lihtsa arvutuse TTÜga mängust. Todd viskas kolmesid 5 korda peale, tabas 0, seega 5*0=0. Fiba sarjas valdab ta seda element imepärase 18.5%-ga.
Äraandija(Leppik, palun) osas me peame lihstalt
agree to disagree, muide, mängujuht pole ta juba ammu, hoidku Jumal selle eest, et ta ei hakkaks palle üle tooma.
plix18 kirjutas:
Ta oli esimeses euromängus ainuke mees Rockis kes kolmeseid sisse sai.
Ükskord viskas Varejao kolmese sisse.
Rockis on ainult 2 üle 30 aasta vana vana, kas sa tahad sellega öelda, et Rock koosneb noortest andekatest, potentsiaalikatest mängijatest, kes arenevad iga mänguga?