Balti liiga 2010/2011
Re: Balti liiga 2010/2011
ma lihtsalt ei mõista kuidas Kalev suudab mängu nii ära kukutada.
1 veerand : 18
2 veerand : 17
3 veerand : 9
ja hetkel 4 veerand kui mängida 3min : 8
WTF!?
1 veerand : 18
2 veerand : 17
3 veerand : 9
ja hetkel 4 veerand kui mängida 3min : 8
WTF!?
Uus mees tõi oma koppadega selle mängu ära
REIMO TAMM ALLEY-OOP! WOW, SEDA TAHAKS NÄHA
REIMO TAMM ALLEY-OOP! WOW, SEDA TAHAKS NÄHA
hea töö kalev, nüüd kõik kell 21 eurospordi ette!
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Mis eurospordis on?
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Minu arust ei olnd siin küll midagi hullu selles mängus, lõpuks ei jäetud ka midagi juhuse hooleks. Selles suhtes, et alati ei ole hea viskepäev ja teine saal ka. Ükskõik millist BBL eliit divisioni meeskonda hoida 50 punkti peal on hea näitaja. Palju tähtsam on see, et statistika järgi tegi Dunigan I mängu kohta korraliku esituse (pallikaotused väljaarvata).
mitte uus mees, vaid kohtunikud tegid mängu ära, viimane veerand vead cramo poolt 2:13...kuusmaa peab täna neile pudeli viima...samas peab lootma, et nüüd sellise vilistamisega bbl-is eeslastele jama ei tule...samas, eesti kohtunikud on sitad, algul raiuvad cramole vigu ja lõpuks vastupidi...ei, need mehed ei oska vilistada, isegi mitte koduvilet;(
Valgustaksid äkki. Või tuleb sealt vehklemise mm?tempo kirjutas:hea töö kalev, nüüd kõik kell 21 eurospordi ette!
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Mis jama lätlased ja leedukad panevad ise ka koduvilet.. saavad ise ka aru nüüd mis tunne on
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Finaal jaheestikana kirjutas:Valgustaksid äkki. Või tuleb sealt vehklemise mm?tempo kirjutas:hea töö kalev, nüüd kõik kell 21 eurospordi ette!
- Kalev4ever
- Kasutaja
See vigade suhe oli tänases mängus väga kahtlane. Just nimelt see, et viimasel veerandajal lätlased ilgelt vigu endale korjasid.
Keeru tegi väga soliidse mängu, Krabi tõi õigel ajal vajalikud korvid ning Dunigan tegi lõpus isegi päris hea esituse, nii et kokkuvõttes hea töö, aga pallikaotuste arvu tuleb kindlasti vähendada tulevikus!
Dorbek ja Tamm meelitasid kahe peale välja 13 viga. Dorbek on teada tuntud vigade välja meelitaja ja eks Tamm pani oma 1 vs 1 oskused tööle Valmiera väsinud meeste vastu.
Samas, ma olen siiani soovinud ikka just Läti klubidele ebaõnne, et nad kaotaks jne, aga hetkel on Valmierast küll kahju. Nappe kaotusi on oma jagu, vigastused on seganud (liider Kaufmanis kaasa arvatud) + veel ebaõnne ka.
Kui siin TTÜ/Kalevilt napilt-napilt suhkamisse said, siis pärast mängu antud intekas oli nende peatreener Gatis Melderis ikka väga kurva, kui mitte poolnutuse häälega.
Ma igatsen tagasi ka aastate tagust BBL-i koduka süsteemi, et kui mingi mängija on vigastatud, et siis klubi lehel läheb tema nime taha punane rist vms. Ei pea luure infot olema, vaid saab kohe näha, kes vigastatud
Keeru tegi väga soliidse mängu, Krabi tõi õigel ajal vajalikud korvid ning Dunigan tegi lõpus isegi päris hea esituse, nii et kokkuvõttes hea töö, aga pallikaotuste arvu tuleb kindlasti vähendada tulevikus!
Dorbek ja Tamm meelitasid kahe peale välja 13 viga. Dorbek on teada tuntud vigade välja meelitaja ja eks Tamm pani oma 1 vs 1 oskused tööle Valmiera väsinud meeste vastu.
Samas, ma olen siiani soovinud ikka just Läti klubidele ebaõnne, et nad kaotaks jne, aga hetkel on Valmierast küll kahju. Nappe kaotusi on oma jagu, vigastused on seganud (liider Kaufmanis kaasa arvatud) + veel ebaõnne ka.
Kui siin TTÜ/Kalevilt napilt-napilt suhkamisse said, siis pärast mängu antud intekas oli nende peatreener Gatis Melderis ikka väga kurva, kui mitte poolnutuse häälega.
Ma igatsen tagasi ka aastate tagust BBL-i koduka süsteemi, et kui mingi mängija on vigastatud, et siis klubi lehel läheb tema nime taha punane rist vms. Ei pea luure infot olema, vaid saab kohe näha, kes vigastatud
Fear the prophet!
-
- Kasutaja
Dunigan väga korralik lisa meeskonnale.Tegi täpselt seda mida temalt oodati,võttis lauda,andis korviall kõvasti keha ja oii kus see mees alles lennata oskab.Kaitses meeskondlikust mängust veel väga muhvigi ei jaganud,aga mudu väga viis esitus mehelt,tundub et saime täpselt sellise mehe nagu vaja oli.
Mängust ise rääkides ,siis 3 veerandit oli kaitse ikka väga korralik.Ainult 3ndal veerandil lagunes kogu mäng ära ja aru ma ei saa miks Kuusma Time outi ei võinud võtta.Lõpus olid tagamehed meil head ja Dunigan ja Keerles mängisid korviall kaitses väga korralikult.
Mängust ise rääkides ,siis 3 veerandit oli kaitse ikka väga korralik.Ainult 3ndal veerandil lagunes kogu mäng ära ja aru ma ei saa miks Kuusma Time outi ei võinud võtta.Lõpus olid tagamehed meil head ja Dunigan ja Keerles mängisid korviall kaitses väga korralikult.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Milline Tamme Alley-Oop oli?
Chelsea fan!
Chelsea fan!
-
- Kasutaja
Mitte pealtpanek,lihtsalt õhust lay up--KingLeBron-- kirjutas:Milline Tamme Alley-Oop oli?
Krabbendam otsustas ka siiski natuke pingutada, sai ründelaudu vähemalt.
Toome nagu ei teinud mingit statistikat.
Üks ja sama asi kogu aeg suudame selle edu koguaeg maha mängida, see võib veel karmilt kätte maksta.
Toome nagu ei teinud mingit statistikat.
Üks ja sama asi kogu aeg suudame selle edu koguaeg maha mängida, see võib veel karmilt kätte maksta.