Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Uhhuu
Kasutaja

Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26

Postitus Postitas Uhhuu »

East kirjutas: Eile, 12:41 Ilveri Tartusse minekust natuke kahju Cramo fännina. Eesti pikkasid enam turul ei ole (Vene välja arvata) ning kui näiteks Hermet peaks välismaale saama, siis oleks Cramol tarvis ainuüksi korvi alla 3 välismaalast võtta. Jah, Toom ja Kuuba suudavad teatud vastaste vastu ka number nelja positsiooni edukalt täita, kuid ma arvaks, et korvi alla on positsioonidele 4 ja 5 veel siiski kolme mängumeest vaja ning paraku Eestist neid mehi võtta pole.

Rüütel Keilasse on huvitav liigutus.
Jäävad üle Niits ja Avdejev.
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

Uhhuu kirjutas: Eile, 12:42
East kirjutas: Eile, 12:41 Ilveri Tartusse minekust natuke kahju Cramo fännina. Eesti pikkasid enam turul ei ole (Vene välja arvata) ning kui näiteks Hermet peaks välismaale saama, siis oleks Cramol tarvis ainuüksi korvi alla 3 välismaalast võtta. Jah, Toom ja Kuuba suudavad teatud vastaste vastu ka number nelja positsiooni edukalt täita, kuid ma arvaks, et korvi alla on positsioonidele 4 ja 5 veel siiski kolme mängumeest vaja ning paraku Eestist neid mehi võtta pole.

Mõlemad vist Keila KK sse, mingid jutud liikusid , Avdejev vbl ka välismaale
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Vaadates Ilveri statse NCAAs ,ei saa aru mille poolest see peaks Cramo jaoks suur kaotus olema. Ma kahtlustan, et ka Tartu võib olla tema jaoks liiga suur suutäis, kus ta peab prügiminutitega leppima. Pärnu või Keila või isegi Viimsi võiksid olla sobivamad väljundid, kui mänguaega tahta. Pigem panustada juba Tormi Niitsule. Samuti kahtlen Kasemetsa kasuteguris, seda just eurosarja silmas pidades, ta või taanduda Kaspar Kitsingu rolli.
https://www.proballers.com/basketball/p ... ver-markus
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma Ilveri puhul tema USA aastatesse nii väga ei takerduks. Jah, mängupraktika oli seal pea olematu, aga kui positiivset otsida, siis oli vähemalt treeningkeskkond hea. Ka näiteks Kristers Zoriks siirdus NCAAst VEFi sisuliselt minimaalse mängupraktika pealt ning kohanes siinse liigaga väga kiiresti.

Ma hindangi Ilveri puhul kõige enam tema potentsiaali. Ta on olnud noortekoondistes enamasti parimate mängijate seas (sh koondises, kus olid ka Suurorg ja Riismaa) ning tema gabariitidega mängumehi meil üleliia palju pole. Ma ei näe põhjust, miks ta peaks näiteks Kuubast kehvema debüüthooaja EE-LV ühisliigas tegema - ka Kuuba tuli mäletatavasti ju väikese mängupraktika pealt siia.

Ma olen laias laastus nõus, et eks Ilveri palkamine võib loterii olla, aga ma arvan ühtlasi, et seal võivad ka päris head võidušansid (nö upside) olla.

Ahjaa, Mihkel Kirves oleks ka pikkade mängijate puhul variant, aga hädasti oleks tarvis, et ta suudaks end juba oktoobriks parketikõlbulikuks teha.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Kirves oleks hooaja perspektiivis kindlasti variant, aga BCL kvalifikatsiooniturniiri jaoks on see juba hilja. Sellepärast võiks mõelda kasvõi ajutise lepingu peale nagu kunagi tehti Mažeikaga, et keegi kvalifikatsiooniturniiriks keegi palgata.
Ataman
Kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

Umm huvitav...Riia Zelli loobus eurosarja kvalifikatsioonist. Äkki siis pole eelarvega päris nii hästi, kui loodeti.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

vaim564 kirjutas: Eile, 14:03 Kirves oleks hooaja perspektiivis kindlasti variant, aga BCL kvalifikatsiooniturniiri jaoks on see juba hilja. Sellepärast võiks mõelda kasvõi ajutise lepingu peale nagu kunagi tehti Mažeikaga, et keegi kvalifikatsiooniturniiriks keegi palgata.
Kui kvalifikatsiooniturniiri vastaseid vaadata, siis ma eeldaks, et seda turniiri annaks häda korral ka kahe välismaise korvialuse täiendusega edukalt mängida. Eeldus selleks on muidugi see, et need kaks peaksid siis ikkagi mängumehed olema, kes suudaks üsna kiirelt kohaneda ning kohe algusest end meeskonna mängupildis kehtestada (loe: etemad kui eelmise hooaja Tape ja Miška). Seejärel oleks juba oktoobri keskpaigani või lõpuni aega, et näiteks Kirves vaikselt meeskonda juurde lülitada.

Igal juhul oleks see muidugi üsna riskantne avantüür, mis võib valusalt kätte maksta, kui turniiri käigus peaks keegi pikkadest vigastada saama või mingi haiguse endale külge korjama.
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

RK kirjutas: Eile, 12:59
Uhhuu kirjutas: Eile, 12:42

Mõlemad vist Keila KK sse, mingid jutud liikusid , Avdejev vbl ka välismaale
Päris kurb, kui Tormi peaks Keila KKga liituma, minu meelest tegi selge sammu edasi ja oleks rohkem tahtnud teda Pärnus/TalTechis.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Tartul siis lepinguga kaetud: Lips, Nurger, Paasoja, Valge, Ilver, Jurtšenko, Roos, Saar, Andre, siis kahtlane. Usutavasti järgnevad täiendused saavad olema välismaised mängumehed. Mis saab Urvikust? jt lõppenud hooaja mänginud meestest? Urvik vajaks küll kusagil mujal mänguaega, muidu pole muud teha kui pingiotsal ja riideruumis itsitada kõige üle.
Ataman
Kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

marxx762 kirjutas: Eile, 20:22 Tartul siis lepinguga kaetud: Lips, Nurger, Paasoja, Valge, Ilver, Jurtšenko, Roos, Saar, Andre, siis kahtlane. Usutavasti järgnevad täiendused saavad olema välismaised mängumehed. Mis saab Urvikust? jt lõppenud hooaja mänginud meestest? Urvik vajaks küll kusagil mujal mänguaega, muidu pole muud teha kui pingiotsal ja riideruumis itsitada kõige üle.
Urvik liitub Viimsiga
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

marxx762 kirjutas: Eile, 20:22 Tartul siis lepinguga kaetud: Lips, Nurger, Paasoja, Valge, Ilver, Jurtšenko, Roos, Saar, Andre, siis kahtlane. Usutavasti järgnevad täiendused saavad olema välismaised mängumehed. Mis saab Urvikust? jt lõppenud hooaja mänginud meestest? Urvik vajaks küll kusagil mujal mänguaega, muidu pole muud teha kui pingiotsal ja riideruumis itsitada kõige üle.
Urvik ja Pere peaksid liituma Viimsiga, Heinakroon kui ei leia endale kuskil klubi siis jätkab esiliigas, Kaur Erik Suurorg peaks jätkama Tartus
Vasta