Tennis
Rafa teab Fedet läbi ja lõhki, Fede nõrkus on tagakäsi, Rafa lõi vahepeal talle sinna 5 palli järjest kuni Fede lihtsalt eksis ja võrku lõi.
Võitluslik finaal, 2 maailma parimat finaalis, super midagi ei ole öelda
Rafa suutis murul võitmatuna püsinud Fede võita, Fede liival võitmatuna püsivat Rafat aga mitte.
Ning lõpetuseks nagu Rafa ütles siis Fede on siiski veel number 1, Rafalt veel palju minna.
Igal juhul õnnelik Nadali üle, oleksin olnud õnnelik ka kui Fede oleks võitnud.
Endal muidu lemmikud Verdasco, Ancic ja Djokovic.
Võitluslik finaal, 2 maailma parimat finaalis, super midagi ei ole öelda

Rafa suutis murul võitmatuna püsinud Fede võita, Fede liival võitmatuna püsivat Rafat aga mitte.
Ning lõpetuseks nagu Rafa ütles siis Fede on siiski veel number 1, Rafalt veel palju minna.
Igal juhul õnnelik Nadali üle, oleksin olnud õnnelik ka kui Fede oleks võitnud.
Endal muidu lemmikud Verdasco, Ancic ja Djokovic.
Endal polegi õieti lemmikuid.Kõik on juba pensile läinud....Tegelt üks veel vehib:Marat Safin.
Nadal on sümpaatne kuju.Hea,et lõpuks murul Rogerist jagu sai.Kuninglik pere oli nagu jalkaski jälle ühe ajaloolise võidu tunnistajad.Viimati võitis Hispaanlane wimbeldonis 42a.tagasi.
Kahe vihmapausiga ja kokku neli tundi ning 48 minutit kestnud kohtumises võitjana väljunud Nadal tõi hispaanlastele kauaoodatud tiitli, sest viimati sai mehe rahvuskaaslastest samaga hakkama 1966. aastal Manuel Santana.
Nadal on sümpaatne kuju.Hea,et lõpuks murul Rogerist jagu sai.Kuninglik pere oli nagu jalkaski jälle ühe ajaloolise võidu tunnistajad.Viimati võitis Hispaanlane wimbeldonis 42a.tagasi.
Kahe vihmapausiga ja kokku neli tundi ning 48 minutit kestnud kohtumises võitjana väljunud Nadal tõi hispaanlastele kauaoodatud tiitli, sest viimati sai mehe rahvuskaaslastest samaga hakkama 1966. aastal Manuel Santana.
YNWA
ma olen ka üli õnnelik, et nadal võitis.
Federer hakkab juba vanemaks jääma, uued vennad nt gulbis ja veel mõned vennad tulevad peale.
Nadalile teine rohutiitel.
Eelmine tuli ka sel aastal.
tundub et Rafa hakkab ka mängima.
Ja kui kuskil artiklis oli kirjas, et mäng kestis koos vihmapausidega kokku 4 tundi ja 48 minta, siis see on väga loll.
Mängima hakkasid nad umbes 15.30 ja mäng lõppes 23.15 umbes.
Nii et jh
tennist m2ngiti jh 4.48 aga mitte kogu kohtumine.
Kogu kohtumine kestis umbes 7tundi ja 45 minta
Federer hakkab juba vanemaks jääma, uued vennad nt gulbis ja veel mõned vennad tulevad peale.
Nadalile teine rohutiitel.
Eelmine tuli ka sel aastal.
tundub et Rafa hakkab ka mängima.
Ja kui kuskil artiklis oli kirjas, et mäng kestis koos vihmapausidega kokku 4 tundi ja 48 minta, siis see on väga loll.
Mängima hakkasid nad umbes 15.30 ja mäng lõppes 23.15 umbes.
Nii et jh
tennist m2ngiti jh 4.48 aga mitte kogu kohtumine.
Kogu kohtumine kestis umbes 7tundi ja 45 minta
- Kalev4ever
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
-
- Kasutaja
vihkan nadali.... Djokovici poolt
ma mäletan kui ma pariisis olin eelmine aasta, ja hotelli fuajees nägin, et mu ees on sama mees keda ma just hotelli toas eurospordi korduses mängimas nägin
... Djokovic
Sain autogrammi ka 
Naistest kindlalt Ivanovic

Naistest kindlalt Ivanovic

Viimati muutis Oskar8, 07 Juul 2008, 13:53, muudetud 1 kord kokku.