http://www.ohtuleht.ee/363391" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ei usu, et Veski osas uudist tuleb. Usun, et Sokk ja Varrak on sellised mehed, kes tahavad eelkõige koduseid mängijaid parimasse vormi viia, mitte neid ära saata. Pigem jääksin ootama, kas enne veebruari lõppu tuuakse meeskonda ka lõpuks keegi puhas nr 4.vabakutseline kirjutas:Vähemalt on abitreeneri osas nüüd kõik selge. Nüüd hakkame ootama uudist Veski osasa kui seda üldse tuleb.
No kui nni võtta siis äkki tõesti ei tule Veski osas mingit uudist. Veski on ju ka üks C kandidaat koondisse. Nr 4 peale oleks tõesti vaja keegi tuua kuna praegu mängivad meil nr 4 peal mehed kes ei ole seal mängima harjunud.And kirjutas:Ma ei usu, et Veski osas uudist tuleb. Usun, et Sokk ja Varrak on sellised mehed, kes tahavad eelkõige koduseid mängijaid parimasse vormi viia, mitte neid ära saata. Pigem jääksin ootama, kas enne veebruari lõppu tuuakse meeskonda ka lõpuks keegi puhas nr 4.vabakutseline kirjutas:Vähemalt on abitreeneri osas nüüd kõik selge. Nüüd hakkame ootama uudist Veski osasa kui seda üldse tuleb.
Nii see on. Arvan, et ühegi mehe saatmine ei ole hetkel prioriteet. Eesmärk on olemasolevad mehed meeskonnana mängima panna ja kindlasti kavataseb Sokk ikkagi üritada Veskist midagi vormida. Kui see ei juhtu nüüd, siis tõepoolest mitte iialgi....vabakutseline kirjutas:No kui nni võtta siis äkki tõesti ei tule Veski osas mingit uudist. Veski on ju ka üks C kandidaat koondisse. Nr 4 peale oleks tõesti vaja keegi tuua kuna praegu mängivad meil nr 4 peal mehed kes ei ole seal mängima harjunud.And kirjutas:Ma ei usu, et Veski osas uudist tuleb. Usun, et Sokk ja Varrak on sellised mehed, kes tahavad eelkõige koduseid mängijaid parimasse vormi viia, mitte neid ära saata. Pigem jääksin ootama, kas enne veebruari lõppu tuuakse meeskonda ka lõpuks keegi puhas nr 4.vabakutseline kirjutas:Vähemalt on abitreeneri osas nüüd kõik selge. Nüüd hakkame ootama uudist Veski osasa kui seda üldse tuleb.
Seleta täpsemalt mida see tähendama peaks ??vaim564 kirjutas: Teisena peavad nad veel kiiremas lahendama Abernethy ja Teini saatuse.![]()
ma panen panuse iroonia peale.julki kirjutas:Seleta täpsemalt mida see tähendama peaks ??vaim564 kirjutas: Teisena peavad nad veel kiiremas lahendama Abernethy ja Teini saatuse.![]()