SportTV

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
Korx300
Kasutaja

SportTV

Postitus Postitas Korx300 »

SPORT TV on Eesti esimene Interneti-põhine spordikanal, mis toodab otseülekandeid spordivõistlustest ja edastab neid läbi Interneti, otseülekandeid saavad jälgida vaid www.sportTV.ee registreeritud kasutajad!

"Lugano Basket vs TÜ/Rock on Sport TV esimene otseülekanne ning selle ülekandega algab www.sportTV.ee veebikeskkonnas testperiood, mis kestab kuni 1. veebruarini 2011," sõnas Sport TV looja Revo Raudjärv.

Kui testperioodi jooksul soovib Sport TV tuua spordihuvlisteni kõik TÜ/Rocki korvpallimeeskonna alagrupi välismängud FIBA sarjas, siis esimest kohtumist näevad vaid 2000 kiireimat liitujat!

Testperioodil saab Sport TV-ga liituda vaid 5 euro eest, mis tänasel päeval arvutatakse ringi Eesti kroonideks (78 EEKi).

Esimene otsereportaaž Šveitsist leiab aset juba esmaspäeval, 15. novembril algusega kell 18:00, seega tuleks ennast juba varakult registreerida Sport TV veebikeskkonna kasutajaks!
Patrioot kirjutas:
cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.
Kasutaja avatar
plix18
Kasutaja

Re: SportTV

Postitus Postitas plix18 »

Kuidas ma tean kas ma liitudes olen esimese 2000 seas?
Kui ma raha välja käin siis tahan ma ka kindel olla et teenuse vastu saan.
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Kas ülekanded on kommentaaridega? Huvitav, kas teenuse kvaliteedis saab kindel olla, literally pilte mängust ei tahaks küll vaadata.
Kasutaja avatar
Korx300
Kasutaja

Postitus Postitas Korx300 »

plix18 kirjutas:Kuidas ma tean kas ma liitudes olen esimese 2000 seas?
Kui ma raha välja käin siis tahan ma ka kindel olla et teenuse vastu saan.

Mina saan aru, et ülekannet näevad 2000 esimest, kes on selle ülekande lehe endale lahti teinud, mitte 2k esimest registreeriat. Lisan veel, et pole kuidagi seotud SportTV, vaid lihtsalt otsustasin selle lingi siia lisada, sest seal on üleval huvitavat video materjali.

Patrioot kirjutas:
cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.
kris550
Kasutaja

Postitus Postitas kris550 »

On keegi juba tellinud ka ?
Kas toimib ?
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

kris550 kirjutas:On keegi juba tellinud ka ?
Kas toimib ?
Liitusin. Eks siis näeb, kui esimesed otseülekanded tulema hakkavad. Tegijatele muidugi niipalju, etsport ei piirdu loodetavasti Tartu ja Tartu klubidega...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

Kui ma testiperioodil 5 EUR-ga liitun, kas see tähendab, et edaspidi on kõik sealt tulevad ülekanded tasuta või tuleb iga korra eest täiendavalt lisaks maksta või hakkab olema mingi kuu- või aastamaks?
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Rix kirjutas:Liitusin. Eks siis näeb, kui esimesed otseülekanded tulema hakkavad. Tegijatele muidugi niipalju, etsport ei piirdu loodetavasti Tartu ja Tartu klubidega...
Kavas on küll ainult Rocki mängud.
Kasutaja avatar
converse
Kasutaja

Postitus Postitas converse »

nojah kirjutas:Kui ma testiperioodil 5 EUR-ga liitun, kas see tähendab, et edaspidi on kõik sealt tulevad ülekanded tasuta või tuleb iga korra eest täiendavalt lisaks maksta või hakkab olema mingi kuu- või aastamaks?
5 euri on kuni veebruarini, siis peab uuesti maksma , ma sain vähemalt nii aru... veits krõbe on aga korvpalli nimel pole ükski summa liiga suur :clap: , iseasi kui palju need rocki ülekanded kalevi fänne kotivad :D
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

siis võiks jah olla vähemalt hinnakiri ja planeeritavad ülekanded teada. Ainult Rocki mängudeks, kui selle 5 euri eest saab kõigest kuni veebruarini vaadata, ma küll vist isegi seda summat ei maksaks...
theundertaker
Kasutaja

Postitus Postitas theundertaker »

no kanguri klubi mängu pidi ka näitama vist ja pärast intervjuud kanguriga
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Postitus Postitas julki »

Tänase ülekande nad oleks võind ikka tasuta näidata, et kõik saaksid järele proovida.
tempo
Kasutaja

Postitus Postitas tempo »

Vaatas keegi ülekannet, kuidas oli?
theundertaker
Kasutaja

Postitus Postitas theundertaker »

delfis rahvas rääkis et pilt oli norm aga heli oli saast olnud:)
Kasutaja avatar
plix18
Kasutaja

Postitus Postitas plix18 »

Mina vaatasin!
Pilt oli vähe udune ja kohati hakkis.Kas kellelgi veel hakkis(või on see minu ühenduse probleem)?
Heli oli õudne või õigemini polnudki teist õieti.Alguses polnud kumbagi kommentaatorit kuulda.Umbes poole mängupealt sai 1 kommentaator enam-vähem kuuldavaks aga seda ainult siis kui saal vaikne oli.Kui saali kommentaator karjuma hakkas ja rahvas trumme tagus-pasundas siis kadus ka selle 1 kommentaatori hääl muu kisa sisse ära.

Eesti päevalehe artiklist(http://www.epl.ee/artikkel/587239" onclick="window.open(this.href);return false;):
Šveitsis toimuvat kohtumist kommenteerib Sport TV korvpallikommentaator Marko Kiljak kohapealt, tõenäoliselt koos Eesti praeguse parima korvpalluri, Itaalias Varese klubis leiba teeniva Kristjan Kanguriga, kes elab Luganost vaid 35 km kaugusel
See saab küll üks huvitav kuulamine olema.

Rocki koduseid euromänge ei näita kanal sel põhjusel, et neid soovib üle kanda samuti veebipõhine Tartu ülikooli televisioon.
Ongi siis nii et ETV Cramo mänge näitab aga Rocki omasid mitte?
Viimati muutis plix18, 13 Nov 2010, 20:00, muudetud 1 kord kokku.
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
Vasta