Tsenseerimine

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
infomees
Kasutaja

Tsenseerimine

Postitus Postitas infomees »

Kes siin admin on ja omavoliliselt teemasid ära kustutab? Tsensuur hullem kui delfis. Tahtsin teha küsitlust mitu mängu Talts veel Venemaal nullipeal on, aga teema läind nagu niuhti. Milles asi?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Re: Tsenseerimine

Postitus Postitas marxx762 »

Omavoliliselt? Minul ja mõnel teisel ongi siin just voli ja kohustus seda foorumit puhtana hoida.
Küsitluse saad teha ka teema "Eestlased Välismaal" alla. Selle jaoks pole vaja uut teemat teha, kuna see ei too mingit pikka arutlust, mõistad sa?
Sama pointless on see sinu praegune uus teema, selle asemel oleks võind postitada selle vaba teema alla .

Tsensuur hullem kui delfis? peabki olema, muidu oleks siin koguaeg selline läbu ja mõttetu **** loopimine.
Kasutaja avatar
infomees
Kasutaja

Sellisel juhul on viisakas teema lihtsalt teise kohta üle tõsta, mitte ära kustutada. Ma ei laksanud tõesti kohe lahti, et antud teema sobib kuhugi teise kohta PAREMINI. Sina adminina tead paremini ja võiksid seega ise siis ümber tõsta.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

infomees kirjutas:Sellisel juhul on viisakas teema lihtsalt teise kohta üle tõsta, mitte ära kustutada. Ma ei laksanud tõesti kohe lahti, et antud teema sobib kuhugi teise kohta PAREMINI. Sina adminina tead paremini ja võiksid seega ise siis ümber tõsta.
Minu viga ka jah, oleks võind seda ka teha, aga leidsin, et sellisel teemal pole väga mõtet. Aga kui sa ikka soovid niiväga seda küsitlust, siis tee palun see eelpool mainitud teema alla ja rahu majas.
Kasutaja avatar
infomees
Kasutaja

Hea küll. Mõtlesin, et see praegu nii pop teema. Isegi Rocki foorumis on see üles võetud.
Vasta