Vajan abi FlowPlayeriga!
Vajan abi FlowPlayeriga!
Klge kas teil ei laggi vaadates sport.err.ee lehelt videosi, mul on jube lagg sees, mõtlesin alguses et neti kiirusest, aga kui ta ette ära laeb siis ikka pilt jääb vahe peal kinni, mis vahepeal, tihti ikka! Olen kurb ja nutan patja, aidake 

Re: Vajan abi FlowPlayeriga!
Just vaatasin Kuusmaa intervjuud ja jookseb normaalselt ilma lagita..343rg1z3r kirjutas:Klge kas teil ei laggi vaadates sport.err.ee lehelt videosi, mul on jube lagg sees, mõtlesin alguses et neti kiirusest, aga kui ta ette ära laeb siis ikka pilt jääb vahe peal kinni, mis vahepeal, tihti ikka! Olen kurb ja nutan patja, aidake
Vb sul mingi muu teema.. seal loeb see ka palju sul rami on ja kui arvuti kaua sees on olnud siis ka mõjub ..
Tee restart arvutile ja proovi siis vaadata, kui ikka sama siis ei ole arvuti viga ..
hmm, 4gb rammi, intel i3, nvidia 1gb videokaart ja 64bit win7, palju ikka 1 videomängija tahab....

Mul oli ka mingi imelik lagg sees343rg1z3r kirjutas:Klge kas teil ei laggi vaadates sport.err.ee lehelt videosi, mul on jube lagg sees, mõtlesin alguses et neti kiirusest, aga kui ta ette ära laeb siis ikka pilt jääb vahe peal kinni, mis vahepeal, tihti ikka! Olen kurb ja nutan patja, aidake
Mis brauserit sa kasutad?