Alustuseks väike ERR Spordi poolt koostatud ülevaade meeskondadest.
Suure finaalseeria eel: Sokk vs Sokk või Allingu vs Bamba - kes on parem?

See on küll päris hale "analüüs".Neverlast kirjutas:Suure finaalseeria eel: Sokk vs Sokk või Allingu vs Bamba - kes on parem?
Loodetavasti pannakse hooajale kena punkt põnevates mängudes.Neverlast kirjutas:Nii, finaalid hakkavad ülehomme. Iga hooaeg ikka eraldi teema olnud selle kohta, koondaks siis selle aasta finaalijutud ka siia kõik.
![]()
![]()
Mario kirjutas:Loodetavasti pannakse hooajale kena punkt põnevates mängudes.Neverlast kirjutas:Nii, finaalid hakkavad ülehomme. Iga hooaeg ikka eraldi teema olnud selle kohta, koondaks siis selle aasta finaalijutud ka siia kõik.
![]()
![]()
Kogu aeg tundus, et eestikate kuld saab tänavu Cramole suht vormistamise küsimus olema, aga viimased paar kuud on minus kõhklusi tekitanud ja näen juba ka Tartul teatud sansse. Kui meeskond mängiks sama hästi kui VEFi vastu, siis oleks asi üsna selge, aga nagu ajalugu on näidanud, suudetakse sellist suhtumist ja taset harva näidata. Samas tähendab see siis vähemalt tasavägiseid ja huvitavaid mänge.
Tore, et ka ERRi muidu futbolismi kalduv sporditoimetus kossufinaale meeles peab ja sellise hea eelvaatega maha saanud on. Ja nagu Marcuse sõnavõtust võib aimata, on tema valmis veel kihvtima analüüsiga välja tulema. Jääme siis huviga sedagi kirjutist ootama.
Kuna mina selle eest palka ei saa, siis vaba aega mul kahjuks piisavalt pole, et seda teha.Mario kirjutas:Ja nagu Marcuse sõnavõtust võib aimata, on tema valmis veel kihvtima analüüsiga välja tulema. Jääme siis huviga sedagi kirjutist ootama.
Mina annaks küll esimese 5-6 mehe võrdluses Kalevi eelist. Just positsioonid nr2-4. Arvan selgelt et Skele/Dorbek/Arbet/Uljanko > Saage/Leppik/Kurbas/Doronin/Eichfuss. Mängujuhid ja tsentrid on enamvähem võrdsed.japs kirjutas:agu varemgi olen maininud, siis väikse eelise annaks pingi pikkuse tõttu Kalevile, kuid näiteks esimese 5-6 mehe võrdluses pole Kalevil kvaliteedis küll eelist.
"Karm, kui sinu tõttu parim sõber vallandatakse."