Hääletage kalevlaste poolt!
Ja siis tuleb välja, et algviisiku on mingid leedukad.Kindlustage Kangur ja Reed eduAlan kirjutas:Igaks juhuks mainin, et liiga hoogu ei maksa minna. Kui ma asjast õigesti aru sain, siis Antoine Walkeri hääled lasti nulli, pärast seda, kui tuli ilmsiks ip-vahetamisega tehtud häälte skeem.
Võtke asja mõistusega. Minul isiklikult oleks küll häbi natuke näha All-Staril platsile jooksmas 8 eesti tiimi meest. Kõik on ju ideaalne, kui Talts, Kangur, Tsin ja Reed alustavad ning kui treenerid soovivad, siis on ka pingil keegi. Lihtsalt väga tobeda mulje jätame endast. Muud ei midagi.
see on küll ilmatu häbi minu kui eestlase jaoks kui allingu sisse pääseb vabandan väljenduse eest aga see on tõsi..kuradi tartlased ka nii lollid, ime et nad veel Leppikut ja Aabi sisse ei hääleta. Kui Allingu peaks põhis väljakule pääsema, siis nimetaks ma seda Eesti korvpalli margi täis tegemiseks.
Ja kuradi leedukad sajad ka närvi..kus nad nüüd on, kui neid vaja on? Miks nad Zukauskast sisse ei hääleta, asja paika ei pane? :s:s
Sellesshutes et jah..tundub et balti liiga all-star pannakse paika bckalev.ee foorumis..vaid aastaga on sellest saanud Eesti korvpalli populaarseim foorum meist on juttu juba SL Õhtulehes jne..aasta tagasi oli minhi 5-6 külastajat päevas.
Ja kuradi leedukad sajad ka närvi..kus nad nüüd on, kui neid vaja on? Miks nad Zukauskast sisse ei hääleta, asja paika ei pane? :s:s
Sellesshutes et jah..tundub et balti liiga all-star pannakse paika bckalev.ee foorumis..vaid aastaga on sellest saanud Eesti korvpalli populaarseim foorum meist on juttu juba SL Õhtulehes jne..aasta tagasi oli minhi 5-6 külastajat päevas.
Viimati muutis greystone, 12 Jaan 2008, 12:58, muudetud 1 kord kokku.
Oi, ma veel isegi mäletan, kui sa kutususid rahvast üles seda foorumit kasutama... Vanad head ajad, kui nii võib öeldagreystone kirjutas:see on küll ilmatu häbi minu kui eestlase jaoks kui allingu sisse pääseb vabandan väljenduse eest aga see on tõsi..kuradi tartlased ka nii lollid, ime et nad veel Leppikut ja Aabi sisse ei hääleta. Kui Allingu peaks põhis väljakule pääsema, siis nimetaks ma seda Eesti korvpalli margi täis tegemiseks.